ponedjeljak, 20. ožujka 2017.

Kako prebroditi strah od vožnje

Kako prebroditi strah od vožnje Fobija o kojoj govorite, odnosno pretjerani strah od vožnje je vrlo uobičajen kako među muškarcima tako i među. Stranica 5-Otpor prema vožnji automobila. Budim se vikendom u 6, 7 ujutro i vježbam vožnju jer tada ima.

Kako prebroditi strah od vožnje
Spremljeno u privremenu memorijuSlično9. Uživam u vožnji i na proljeće se spremam polako krenuti u pravcu Zagreba. Ima li netko još da boji voziti auto kao ja ili još bolje da je netko uspio svladati strah? Položila sam vozački iz prve (nažalost) prije 3 godine i ne.
Kako prebroditi strah od vožnje
Rijesi se straha – 4 koraka kako prebroditi strah.


Medjutim strah od voznje u autu se postepeno smanjivao – ipak je voznja u autu nesto sto. Potpuno razumem taj strah od voznje, jer ga i sama osetim s vremena na vreme. U pocetku ga je, naravno, bilo vise, vremenom i sticanjem. U ovom modernom svijetu, sve više je vozača koji pate od «fobije volana», odnosno strah ih je sjesti za volan i opustiti se u vožnji. Izabrali smo deset najčešćih pogrešaka u vožnji od kojih je većina dio. ABS-om, stoga je taj strah neopravdan. Vjeruj kad sam išla polagat imala sam 29 god. Ja mogu reći da je to bio toliki strah da.


Kako prebroditi strah od vožnje
Na primjer, ide na posao, vraća kući nakon kasno u noć izlet, dobivanje. Kako pobijediti strah od vozačkog ispita? Strah od vožnje automobilom živi svakodnevno čini prilično težak. Ne smijete otezati sa satovima vožnje jer se strah od sjedanja za volan svaki put iznova vraća ako. A da ne pominjem strah zato sto moj punto nema duple komande kao jugo u auto skoli! Dajte mi neki savet, kako ste se vi osecali kad ste tek. Imam strah od voznje auta i ne znam kako ga se rijesit. Polozila sam prije pet godina i to sve od prve,nakon toga malo vozila a posto mi je problem.


Ne vozim se u liftu, radije se penjem do vrha nebodera. Ne ulazim u tramvaje koji su prepuni. Radije hodam, iz straha da ću se ugušiti. Utiče li instruktor vožnje na stres kod kandidata? Narušena psihološka stabilnost kandidata uzrokuje strah i tremu, te samim tim stvara negativna reagovanja. Znači ako govorimo o strahu, pobediti strah bi značilo izvojevati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.