utorak, 14. ožujka 2017.

Kana za kosu smedja

Kana za kosu smedja Za razliku od industrijskih boja za kosu, kana ne oštećuje vlasi i korijen kose, već. Prirodna boja kane je crveno-smeđa, no možete ju i blago. Kana je 100% prirodna boja za kosu; Prah dobiven od biljke kana ili.

Kana za kosu smedja
Razlog tome je taj što se smeđa i plava boja kane dobijaju hemijskim putem i. Miješanjem plavog indigo praha i crvene kane dobiva se tamno-smeđa i crna boja kose. Kana će učiniti čuda za sjaj vaše kose i. Pribor: Trebat će vam gumene rukavice, kvačice za kosu, češalj, prozirna folija, tamni ručnici, dvije vatrostalne posude i stare novine kojima ćete prekriti pod.
Kana za kosu smedja
Bezbojna kana za kosu - 100% Cassia Obovata 100g, 35,00 kn. Mislim da ne, da ipak malo preslaba za to. Znači, ja imam prirodnu smeđu kosu, i da je želim malo osvježiti i dati joj sjaja, smeđa kana bi mi.


Crne kane su odlične i toplo ih preporučujem kao zamenu za farbu. Kana je potpuno prirodna boja za kosu, i od davnina se. Moja farbana kosa je svetlo smedja sa plavim pramenovima i zelim da predjem u skroz plavo. Kako se koristi kana za kosu, koje nijanse postoje? Koliko traje i na koji način se priprema i nanosi. Kakva su iskustva i koja je cena u.

Kana za kosu smedja
Lusheva smeđa kana - Caca Brun.


Posljednjih se godina kana vraća na tržište zbog ljekovitog djelovanja na vlasište, ali i osviještenosti o štetnosti industrijskih kemijskih boja za. Gorka i pročišćavajuća svojstva ove biljke naročito su važna za masnu kosu sklonu perutanju. Meni je potrebna svetlo smedja kana. Držim od sat i pol do dva, nemam vremena i živaca za dulje. Ispalo je odlično, jako lijepa bogata i sjajna, ne pretamna smeđa boja. Ako je za kosu, zašto piše boy art :-).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.