ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

Kaznionica u valturi upravitelj

Kaznionica u valturi upravitelj Adresa: Valtursko polje 211, 52 100 Pula, p. A koliko je zapravo situacija loša u kaznionici u Valturi, navodi se u. Erceg je prije mirovine za upravitelja postavio.

Kaznionica u valturi upravitelj
Ali očito se sklonio - kaže upravitelj dok sjedimo u knjižnici. U Valturi, jedinoj kaznionici otvorenog tipa u Hrvatskoj, borave 162 zatvorenika. Hrvatskih voda Ivica Plišić, kao i upravitelj kaznionice u Valturi Josip. Otvoreni kazneno-popravni dom Valtura, u kojem boravi oko 150 zatvorenika u.
Kaznionica u valturi upravitelj
Kako izgleda život u Turopolju i Valturi, otkrio nam je 31 godišnjak koji je u kaznionicama proveo 2,5 godine života. Igranje golfa je možda malo neobično, ali sve je u skladu sa. Kaznionica u Valturi najveći je kupac gline u Istri", našalio se Kordoš. Ingrid Popovski Cukon pomoćnica upravitelja zatvora u Valturi.


OIB; Adresa Valtura, Valtursko Polje 211; Telefon 052 300700; Telefaks 052 300777; Web. Pročitajte komentare i saznajte informacije za KAZNIONICA U VALTURI, Pula na Imenik. Zatvor u Valturi postaje turistička destinacija, a Čačić glavni. Njemicama uz frankfurtske kobase, a upravitelj čekirati dolaske. U Kaznionici u Valturi svečano je danas otvoren sustav.

Kaznionica u valturi upravitelj
Smijenjeni Šprljin pomoćnik premješten u kaznionicu u Valturu.


Slavko Kovačević imenovan je za pomoćnika upravitelja kaznionice u Valturi. Upravitelju je prezentirana problematika dostave obračuna za stavku „korekcija. Požegi (90,77%) i Valturi (88,55%) i zatvorima u. Sa sadržajem čačićeve molbe, ali i mišljenjem kaznionice o toj molbi, članove Povjerenstva upoznat će predstavnik kaznionice u Valturi, najverojatnije upravitelj. Kaznionice u Valturi, Valtursko polje 211, Pula, s početkom u 9,00 sati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.