petak, 24. ožujka 2017.

Kbc dubrava naručivanje

Kbc dubrava naručivanje Spremljeno u privremenu memorijuSličnoWeb obrazac za naručivanje. Naručite se na zdravstvenu uslugu tako da ispunite online obrazac: Obavezni podaci koje morate ispuniti su: ime i prezime. Bolnička jedinica za centralno naručivanje.

Kbc dubrava naručivanje
Naručivanje pacijenata za zdravstvenu uslugu. Pacijenti se za zdravstvenu uslugu (specijalistički pregled ili dijagnostičku pretragu) mogu naručiti na sljedeće. Za pregled je potrebna prethodna narudžba putem centralnog naručivanja. NARUČIVANJE: 1) Osobno na šalteru poliklinike s uputnicom: gđa.


Kbc dubrava naručivanje
Klinička bolnica Dubrava nalazi se u Dubravi u sjeveroistočnom dijelu grada Zagreba. Jel netko zna di je Nova bolnica Dubrava? O predstojniku Klinike za abdominalnu kirurgiju KBC Dubrava, prof. Višemjesečna čekanja na pretrage, zastarjela oprema, neodgovarajući broj specijalista i potpuni kaos pri naručivanju pacijenata samo su dio. Kod naručivanja termina za popravak zuba dobila sam informaciju da. Centralno naručivanje: adresar ustanova.


Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične. KB Dubrava po noći, a po danu dežurna ambulanta koja bi i inaće.

Kbc dubrava naručivanje
Pa da li znate koliko se čeka na operaciju? Zauzet je dugo bio i broj Jedinice za centralno naručivanje u KBC-u. Bolnica ne smije vraćati pacijenta izabranom lijčniku PZZ-a ukoliko je on uputio.


Prilikom davanja konzilijarnog mišljenja NIJE dozvoljeno naručivanje i. Kompletna dijagnostika naručuje se u Zavodu za radiologiju. Za pretragu magnetnom rezonancijom (MR) molimo da nam uz uputnicu dostavite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.