nedjelja, 5. ožujka 2017.

Kociona crijeva

Kociona crijeva HEL Performance čelična kočiona crijeva s doživotnom garancijom. Nudimo vam kočione cijevi po povoljnim cijenama. U kategoriji možete prednje i stražnje kočione cijevi proizvođača DEPLHI i drugih.

Kociona crijeva
Goodridge pletena crijeva imaju velike prednosti: Povećanje pritisaka u kočionom sistemu se neposredno prosljeđuje do kliješta, bez gubitka i zastanka. Znači riječ je i home made izradi opletenih kočionih crijeva. Opletena kočiona crijeva","rh":"motori.


HEL TEFLONSKA KOČIONA CREVA","rh":"motoland.

Kociona crijeva
Hel teflonska kočiona creva - Hel teflonska creva - Oprema za motore. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Dečki na BMW forumu rade group buy opletenih teflonskih crijeva za kočnice. Tomaso i ja bi rado stavili njihova crijeva, međutim kada smo nazvali čovjek je rekao da bi trebali skinuti crijevo i donijeti ga njima da uzmu. Dakle, zamijeniti set gumica u pumpi, u kliještima ili kočiona crijeva ili možda sve to zajedno. Nakon konzultacija s Ib-om i vlasnikom složili smo.


Spojnice crijeva napravljene su od. Da li tko ima iskustva sa Lucas opletenim kočionim crijevima? U Louisu su na akciji : prednja 89,95 i zadnje 49,95 Eura.

Kociona crijeva
Delphi disk pločice, kočione obloge i pribor: – najširi asortiman E90 odobrenih disk pločica i kočionih obloga na tržištu. Evo slika što su meni napravili nova kočiona crijeva, crijevo je trebalo biti prema mojim dimenzijama i cijena je bila oko 120kn + poštarina. Iz kojeg razloga bi ste trebali razmišljati o zamjeni postojećih kočionih crijeva? Prvi i najjednostavniji razlog je sigurnost.


Metraža crijeva QB Cu - dužina 5m, promjer 6mm. Kočiona crijeva Nije pronađen niti jedan proizvod.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.