četvrtak, 9. ožujka 2017.

Koji auto najmanje troši goriva

Koji auto najmanje troši goriva Ostali su uglavnom mali gradski automobili čija je masa mala, što uvelike smanjuje potrošnju goriva. Najštedljiviji je automobil koji se može. Najjednostavniji odgovor je: Auto najmanje trosi goriva kad ga vozis u.

Koji auto najmanje troši goriva
Među onim automobilima koji najmanje troše najviše je onih na električni. Jel još se prodaje onaj Seat koji s jednim spremnikom goriva ide od Zagreba do Berlina i nazad,bez tankanja? Koji od navedenih ima najmanju potrošnju i po karakteristikama i sigurnosti je najbolji? Naravno, to da svaki auto prije kupnje treba pogledat s iskusnom.
Koji auto najmanje troši goriva
Dok Kia Rio štedi, Ferrari i Mercedes razbacuju gorivo!


Spremljeno u privremenu memorijuSlično6. Provjerili smo koji automobili na našem tržištu troše najmanje, a koji. Forum - Automobili i motori - koji benzinci najmanje trose - Forum. Pežo je objavio da je “dvestaosmica” opremljena “bluHDI” (BlueHDI) dizel motorom postavila novi rekord u potrošnji goriva na duže staze. Auto Express je sproveo veoma interesantno istraživanje – u potrazi za 100. Okupili smo ljude koji slave Svetog Trifuna i Dan zaljubljenih da.


Svi znamo da je brojke potrošnje goriva koje proizvođači. Trebi pomoc da izaberem koje auto mi se najvise isplati da kupim.

Koji auto najmanje troši goriva
Ako vaš automobil službeno troši oko 8. Redovni servisi i potrosnja goriva nisu jedini teret koji napada kucni. Da li biste možda voleli da trošite manje goriva? No, uz smart idu i neki drugi kompromisi na koje se morate naviknuti, kao što su. To je važilo za stare automobile koji nisu imali elektronsku kontrolnu.


Kada je vozilo “u leru” troši se određena količina goriva kako bi motor bio. Većina vas je čula da automobili troše najmanje na otvorenoj cesti, što je. Interesuje me koji model najmanje trosi po gradu normalne voznje i kolika je ta potrosnja za modele. Sustina je da je auto lagan i da ima mali motor. Znaci uvek sipam za 1500 ili 1600 zavisi od cene goriva,a sipam na Nisu i na otvorenom. Ovako,kad stisnes gas otvaraju se ventili,gorivo se ubrizgava itd.


Davno prije sam čuo kako se može izračunat pri kolko okretaja auto najmanje troši. Ovo su autombili koji troše najmanje goriva. Sve skuplje gorivo ponovno je aktualiziralo pitanje isplativosti pojedine. S takvim motorom možete, dugoročno, očekivati najmanje problema.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.