srijeda, 22. ožujka 2017.

Kotlovi radijator kraljevo iskustva

Kotlovi radijator kraljevo iskustva Verovatno solida jer je vece snage ali zanima me iz iskustva ili neko. Hteo bih da kupim kotao radijator kraljevo k serije. Stavite termo ventile na radijatore a temp kotla na 70 C i ne treba mesni ventil a. Do ovih kotlova došlo je posle višegodišnjeg iskustva sa kotlovima na pelet serije TKAN. Pored peleta moguće je koristiti koštice višnje, trešnje itd. Naravno da je i dalje moguće osim drvenog peleta koristiti i koštice. Kotao TKAN je razvijen sa ciljem da RADIJATOR INŽENJERING ponudi tržištu kotao koji. Interesuje me ko ima iskustva sa ovim kotlom i kako se pokazao, Da li smeta sto kotlu ako se vise grejem na drva nego na pelete?


Viadrus U24 je unapređena verzija Viadrus U22 kotla. Tko proizvodi automatiku za Centrometalove kotlove,pozdrav. OVLAŠTENI DISTRIBUTER I SERVISER ZA KOTLOVE RADIJATOR KRALJEVA. Kotlovi serije TKAN BIOmax 35 i TKAN BIOmax 23. Nisam nasla dosad nikakve komentare o njima a majstor nam. Naime, mnogi stariji setiće se kotlova marke TAM Štadler koji su i ako u upotrebi preko 30 godina. Odlučili ste se ugradnju kotla na bio masu, ali još uvijek ne možete odlučiti koju opciju odabrati - kotao na drvene cjepanice ili kotao na pelete.


Radijator kraljevo serija K iz 2003.

Kotlovi radijator kraljevo iskustva
Da li se moze na njega prikljuciti plinski gorijonik, ili na njegov instalaciju, i onda grejati kucu preko gasa? Sve prednosti kotlova na Pelet TKAN program (RADIJATOR INŽENJERING). FK na drva kotlovi BIOMAX na pelete toplovodni kamini. Ovo je toplovodni, tropromajni kotao sa veličinom ložišta koja omogućava manje loženja tokom dana, dok odnosom. Montaža gorionika ECO-35 na kotao RADIJATOR KRALJEVO snage 18KW.


Nisu ti losi liveni kotlovi firme VIADRUS a tako su i STADLER dobri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.