nedjelja, 19. ožujka 2017.

Kupi ulje forum

Kupi ulje forum Možda glupo pitanje, ali dali postoji mogućnost da ulje nije "orginal"? Ja sam upravo danas kupio 7 litara Ford formula f 5w30 od njih. Prevara-ulje3 ožu 2011Cijene motornog ulja27 velj 2010Aral motorno ulje8 ruj 2009Preporuceno motorno ulje?

Kupi ulje forum
Tehnička i ostala pitanja po brandovimaSpremljeno u privremenu memorijuSlično6. Kupio sam prije dva tjedna u Metrou Elf Excellium NF 5w40 - kanticu od 5l. Ako je istina da su ulja iz Kipor stroja ili Ulja direkt tko zna kakve. I tu si wonder u pravu što ne želiš plaćati „laži“.


Kupi ulje forum
Zato ga u Splitu najbolje kupi u ovlastenom, kod Tokica ili u. Generalno je pravilo da se motorno ulje i filtar ulja kod modernih benzinaca i dizelaša mijenjaju svakih 20. Synthetic na kanti ulja je čisti marketing. Visokoučinkovito SHPD (Super High Performance Diesel) mineralno motorno ulje namijenjeno za podmazivanje Euro 1 i Euro 2 dizelovih. GM 5w30 dexos 2 tu u Kc i platio 270kn, a prošle godine je bilo. Ili das oglas na forum pa zajedno kupite. Došlo je krajnje vrijeme da promijenim ulje u mom Saxu (1.0i), pa me zanima. Naime, radi se o autu Seat Ibiza - 1. V (2000god) - donedavno sam sipao "obicno" ulje.
Kupi ulje forum
Motorno ulje Rowe karakterizira tehnološka izvrsnost i cjenovna pristupačnost.


Pogledajte zašto je njemačko ulje Rowe najbolji izbor za Vaš automobil. Imam skuter Huatina spyder 3, 4taktni, zracno hladjenje. Kad vec pricamo o uljima, gde stoji taj hologram, koji garantuje da je u pitanju original? Posto ga ja na mojoj kantici nigde ne vidim, a kupio sam ulje na AVIA. Page 2 of 2 - Koje motorno ulje preporučujete ?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.