četvrtak, 23. ožujka 2017.

Lasersko graviranje stakla

Lasersko graviranje stakla Mnogi poslovni ljudi kažu: "Dojam kakav ostaviš kod poslovnog partnera, najčešće je pola posla". Tijekom prve godine rada, širokim proizvodnim programom, postali smo. Stećak je vrsta kamenog nadgrobnog spomenika.

Lasersko graviranje stakla
Stećci su nastali u srednjem vijeku i oslikavaju tadašnji život, a većinom se nalaze u Bosni i Hercegovini. Vjerojatno jedna od najčešćih metoda označavanja predmeta u industriji postala je dostupna i nama običnim smrtnicima. Istina , ne u potpunosti, ali za primjenu. Lasersko graviranje i izrezivanje, tisak na tekstil, drektan ili sitotisak, digitalni ili offset.


Lasersko graviranje stakla
Ovim putem bismo Vas htjeli informirati o akciji graviranja staklenih površina (boca i čaša) koju smo pripremili specijalno. Laser Graviranje Staklo sa Permaboss Laser Prvi Laser za Vez Stik - Duration: 1:16. U našoj galeriji gotovih proizvoda imamo veliki broj modela koje po želji možemo gravirati u različite oblike kristala, čiji izgled je i vidljiv na našoj web stranici. Drvo; Spužva; Plastika; Plexyglass; Guma; Karton; Staklo; Bojani metali; Mramor. Privjesak 2; wood_species; lasersko-graviranje; lasersko-graviranje2. D STUDIO - za lasersko graviranje unutar stakla. Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte. Preskoči na odjeljak Kamen i staklo - Graviranje kamena i stakla vrlo je jednostavno, jer se za graviranje.


Kada laser pogodi kamen ili staklo on ga lomi.

Lasersko graviranje stakla
U svom asortimanu nudimo izradu suvenira, graviranje na drvetu, metalu (eloksirani aluminij), plastici, staklu, koži, spužvi, tekstilu ("traper"), graviranje čaša i. RAYJET 50 mašina za lasersko graviranje i sječenje nemetala. Laser, graviranje, staklo, pleksiglas, plakete, trofeji, reklame. Baza naše proizvodnje je graviranje i markiranje sa laserskim i CNC. Staklo, kristal, mramor – graviranje na čaše. Lasermax Maxi idealno je rešenje za lasersko označavanje i lasersko graviranje različitih materijala, kao što su akril, staklo, keramika, porculan.


Trodimenzionalno (3D) lasersko podpovršinsko graviranje u kristalu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.