utorak, 7. ožujka 2017.

Led lampa za nokte prodaja

Led lampa za nokte prodaja Lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Uv led lampe za nokte 100 kn kom i velika za 200 kn. Uv lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Led lampa za nokte prodaja
Prodajem jednom korištenu led gel lampu za nokte. Svaki proizvod koji se prodaje na sličnim stranicama kod nas možete pronaći po. Uv lampe 36 w sa timerom namijenjene su za ugradnju i nadogradnju umjetnih noktiju i za polimerizaciju trajnog laka.


Gel ili trajni lak u led lampi polimerizira se duplo manje vremena - puno brže mogu se napraviti umjetni nokti ili trajni lak.

Led lampa za nokte prodaja
Velika razlika je u cijeni između led. Pripremili smo nenadmašnu ponudu kvalitetnih UV i LED lampi jer je UV i LED lampa neizostavna osnova za rad s UV i LED gelovima i kod produljivanja noktiju. Jeftinije su, gel i gel lak se u njima suši 2-3 minuta i mogu da suše svaki gel za nokte. LED tehnologija u proizvodnji lampi za sušenje gela je novijeg. Većina proizvođača gelova, prodaju ujedno i lampe koje mogu da suše. UV lampe iz cijele Bosne i Hercegovine.


Ovde se prodaju lampe koje su vam potrebne za nadogradnju noktiju. Profesionalna led lampa za nokte 48W 9. Tema geliranja noktiju kod kuće dosta je kompleksna pa nisam htjela.

Led lampa za nokte prodaja
Hrvatskoj po salonima koji prodaju opremu za. Zato sam odlučila pogledati na eBay koliko lampe zapravo koštaju. BrillBird UV i LED lampe za nokte pored vrhunskog dizajna koji će se izvrsno uklopiti u prostor Vašeg salona također Vam osigurava i kvalitetan i praktičan rad. Na prodaju SAMO Lampa koriscena bukvalno par puta.


Gornji dio LED lampe gdje se nalaze LED žaruljice se može okrenuti za 180 s. Tražimo distributere za prodaju materijala za područje Zadra i Pule.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.