četvrtak, 2. ožujka 2017.

Lektira za 4 razred heidi

Lektira za 4 razred heidi Heidi je lik koji je pun dobrote, nesebičnih namjera i koja se nikada ne može umoriti dok pomaže drugima. U romanu Heidi dolazi živjeti u planine kod djeda. HEIDI pisac : Johanna Spyri Vrsta djela: dječiji roman Mjesto radnje: švicarska alpski gradić Mayenfeldi selce nest vise u planini.

Lektira za 4 razred heidi
Sunce je grijalo i žena je vodila Heidi sa sobom do strike sa planine. Kad su došli žena joj je rekla da je to njezin djed i ona mu je potrčala u susret. Lektire nisu namijenjene prepisivanju, nego mogu poslužiti kao dodatni izvor. Heidi je nakon smrti svojih roditelja, ostala bez skrbnika i nitko se za nju nije imao brinuti. LEKTIRA HEIDI(HAIDI): Bilješka o piscu: Johanna Spyri rođena je u švicarskom selu nedaleko od ciriškog jezera.


Heidi živi bezbrižno na planini; Heidi odlazi u Frankfurt. OŠ "Srdoči" Rijeka i OŠ "Klana" Klana 3; 4. Glavni likovi: Heidi, djed, Petar, Klara Vrsta djela: dječji roman Redoslijed događaja: 1. Uzbudljivi događaji i saznanje novosti g. Okovani Prometej lektira za 1-razred srednje. OPIS DOGAĐAJA: Heidi je nabrala mnogo cvijeća i strpala ga u pregačicu htijući ga ponijeti kući i metnuti u sjeno na. Jedanaesto poglavlje: Heidi duhovno dobiva, a tjelesno gubi ________ 58.

Lektira za 4 razred heidi
Priča o djevojčici Heidi, njezinoj prijateljici Klari, djedu koji živi na planini i kozaru Petru čitatelji pamte kao toplu priču o dobroti i ljubavi. Na ovoj stranici možete pronaći lektire za srednju i osnovnu školu. RAZRED (izabrati 4 djela, obvezno prvo) 1. Jacob i Wilhelm Grimm: Bajke (izbor) 2. Zvonimir Balog: Male priče o velikim. Bela griva, Zlatokosa, Divno čudo – izbor iz svetske poezije, Alisa u zemlji čuda, Detinjstvo, Martovsko sunce.


II▻LEKTIRA - HEIDI - KNJIGA Tvrdi uvez, novo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.