ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

Maltezer poklanjam

Maltezer poklanjam Poklanjam štence prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: poklanjamo štence. II▻POKLANJAM MALTEZERE U dobre ruke dajem 5 prekrasnih čistokrvnih maltezera.

Maltezer poklanjam
Poklanja se čistokrvna crna njemačka ovčarka, stara 2 godine. Prelepo stene maltezera vrhunskog porekla na prodaju. Ima dva meseca, vakcinisano i cisceno od parazita. Umiljato, veselo, cisto belo, bez mirisa i linjanja.
Maltezer poklanjam
Jedini uslov je da sami skinete crep i gradju sa kuce i porusite zabade, sve pocistite i sve odnesete.


Pogledajte sve oglase za poklanjanje pasa, udomite psa i uživajte sa svojim. TINA - nježna duša u predivnom psu HITNO traži dom. Zbog odlaska u inostranstvo poklanjam Maltezera starog 20 meseci. Uredno vakcinisan,ciscen,cipovan,zdravstvena knjizica,rodovnik. Trazim psa civavu ili maltezera ,molim vas imal ko hoce poklonit psa,pas ide u dom pune ljubavi ako ima neko neka se javi. Stene Maltezera poklanjam, Banja Luka, maltezer stene.


Psi su prekrasni i privrženi, živahni pa bi bilo. Ukoliko neko ima uslova i želi da ga udomi, može se javiti na ovaj broj telefona: 0643586258.

Maltezer poklanjam
Došli ste na ovu stranicu, nadamo se sa željom da dovedete u svoj dom neku od napuštenih životinjica kojima. Pojavio se veliki broj lažnih oglasa u kome se navodno poklanjaju kućni. Na prodaju minijaturni maltezeri od mini roditelja koji su u nasem vlasnistvu sneg bele. MINI MALTEZER STENCI Vrhunsko leglo minijaturnih maltezera od roditelja.


Maltezer star 5 godina traži topli dom i novog vlasinka koji će imati puno vremena i ljubavi. Spremljeno u privremenu memorijuMaksimir, Grad Zagreb. Pretražite najveću bazu kućnih ljubimaca. Prodaja, kupovina, udomljavanje kućnih ljubimaca. Nova legla maltezera u Hrvatskoj mozete vidjeti ovdje. Uzgajivače maltezera u Hrvatskoj registrirane u Hrvatskom kinološkom savezu pronaći ćete ovdje.


Maltezer, prelijepa štenad, izrazito bijele boje, dobrog pigmenta, kvalitetne dlake. Ovome psicu su dosli crni dani,naime u kucu je dosla beba i pes je morao van.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.