utorak, 21. ožujka 2017.

Međimurske novine crna kronika

Međimurske novine crna kronika Crna kronika nikad ne donosi lijepe vijesti, no ljudi o tome pričaju. Pratite nesretne i tragične vijesti iz Hrvatske i Svijeta, možda vam upravo to spasi život. Do nas je došla informacija kako se jutros u Selnici dogodila prometna nesreća što su nam, nakon našeg upita, potvrdili i u PU međimurskoj.

Međimurske novine crna kronika
Gorske službe naplatit će mu troškove, a, izvlačenje im je bila dobra vježba spašavanja u zimskim uvjetima, baš kao i spašavanje labuda. Osumnjičeni u pritvoru Sisak: Pijan oštrim predmetom pokušao ubiti 18-godišnjaka. Sisačka policija pritvorila je 56-godišnjeg muškarca koji je u srijedu navečer.


Na mjestu događaja još se uvijek nalaze djelatnici Policijske uprave međimurske koji ispituju što se zapravo dogodilo, pišu međimurske novine.

Međimurske novine crna kronika
Najnovije vijesti o nesrećama i tragedijama sa kobnim posljedicama. Varaždinske vijesti - novine kojima se vjeruje. Policijski službenici svih policijskih postaja Policijske uprave međimurske u suradnji sa službenicima Policijske uprave varaždinske proveli su aktivnosti iz akcije. Pristavi, kod Tuhelja, dogodila se. Međimurska policija pronašla je danas oko 10. Gradske vijesti, biznis, kultura, crna kronika, sport, vodič kroz Šibenik.


Bratkovića u Čakovcu, nađeno je tijelo muškarca rođenog 1984. CRNA KRONIKA Josip Ošlaj: - Nisam dugo bio na zboru mještana. Potražite kupon u Meimurskim novinama nov Aktualno 2 UREDNIKI osvrt.

Međimurske novine crna kronika
Pet međimurskih restorana u prestižnoj ediciji. MEĐIMURSKE NOVINE - jedine novine koje se isplati čitati. Djelatnici Policijske uprave međimurske utvrđuju što se točno dogodilo i s kojim.


Crna lista: BiH ponovno na listi rizičnih zemalja. Zaplijenjena količina opojne droge na crnom tržištu iznosi više od 100.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.