ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

Najveći brodovi na svijetu

Najveći brodovi na svijetu Titanik u odnosu na njega izgleda kao jahtica i veći je od najvećeg nosača aviona. Reč je o "Pionirskom duhu" (Pioneering spirit), najvećem. Brod "Prelude" dug je 488 metara, vlasnik mu je naftna kompanija.

Najveći brodovi na svijetu
Maerskov brod je pet puta duži od Jumbo Jeta i osam puta teži od Ajfelovog tornja. Njegova izgradnja trajala je godinu dana. TOP najveći i najljepši brod na svijetu.
Najveći brodovi na svijetu
Oasis of the Seas je norveško-američki brod za krstarenje, a slovi za najveći putnički brod koji je ikada izgrađen. U videu koji slijedi pogledajte kako izgledaju najveći brodovi na svijetu poređani po kategorijama.


Novi brod CMA CGM Benjamin Franklin jedan je od najvećih teretnih brodova na. U Brodsplitu porinut najveći brod na svijetu za teške terete. Trenutno najveći kontejnerski brod, Emma Mærsk, ima kapacitet 15 200 TEU. RMS Queen Mary 2 (također QM2) je britanski prekooceanski brod izgrađen. Europi i Skandinaviji, Sredozemlju i sjevernoj Africi i putovanja oko svijeta. Ponosni smo da smo napravili najveći brod na svijetu , ali najavljujemo - najveći će biti samo do 2020.


Tada ćemo izgraditi još veći, rekli su iz.

Najveći brodovi na svijetu
Građen je u Južnoj Koreji, a serijal će. Na samom kraju prošle godine u luku Los Angelesa uplovio je Benjamin Franklin, najveći brod za prijevoz kontejnera na svijetu, dug. Ali samo jedan može biti najveći na svetu. Emma Maersk koji je s 397 metara dosad bio najduži brod na svijetu. MS Tûranor PlanetSolar je brod kojeg u potpunosti pokreće solarna energija, najveći ove vrste (do danas). Brod koji je već jednom obišao svijet (2010), i u. Kompanija Maersk za brodski transport kontejnera dobila je prvi od 20.


Nakon šest godina gradnje konačno je isplovio na prvo krstarenje, najveći luksuzni brod za krstarenje u svijetu, Oasis of the Seas. Najveći brod spreman je da se otisne na more.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.