srijeda, 8. ožujka 2017.

Odjeća za novorođenče

Odjeća za novorođenče Morate uzeti u obzir da novorođenčad često bljucka pa ćete svoju bebu često morati presvlačiti. Malo toga je neodoljivo kao odjeća za bebice. Još ako ste budući roditelj, odjeća postaje još više neodoljiva.

Odjeća za novorođenče
Veličina kojima se označava odjeća za bebu odnosi se na dužinu (visinu) bebe. Većina djece se rađa sa oko 50 cm, ali se rijetko kupuje broj 50 zato što ga. Svu kupljenu ili posuđenu bijelu odjeću, pelene i ručnike za bebu potebno je oprati na 95º C bez stavljanja omekšivača te nakon sušenja izglačati na višoj.


Gotovo svaki brand dječje odjeće ima malo drugačiji način.

Odjeća za novorođenče
Beba › Njega i opremaSpremljeno u privremenu memorijuSlično22. U svakom slučaju, prije nego što krenete u kupnju oprema za bebu. Obično kažu ne kupuj puno odjeće jer ćeš to dobiti na poklon, ali se. Godina starosti u ovoj fazi dijete odjeću i tkanine u pamuk su željene. Tako mekana, nonirritating tkanina, neće boljeti bebu #39; s natječaja kože, također. Pobrinite se da imate svu potrebnu odjeću za vašu bebu. Pogledajte naš asortiman i odaberite.


Na samom početku, ono što je neophodno od bebi opreme jeste odjeća za novorođenčad. Bilo je perioda kada sam išla u skupe prodavnice i jedan body za bebu plaćala i suviše mnogo.

Odjeća za novorođenče
Nekoliko sedmica nakon toga, bebici to više. Novorođenče odjeća kupiti tabu 2016-08-01. Kako bi se zadovoljile vaša beba rođenja, mama i tata moraju imati puno odjeće za njega. Edit: Ningbo Yinzhou Han Yang odjeća Co, Ltd Date: Nov 19, 2016. Stil djeteta 0 ~ 2sui beba je ne kao što očite kao 2 posto.


Trebate se oboje zaštiti od hladnoće, vjetra i. Povoljna online kupovina, pronađite najniže cijene iz široke ponude proizvoda u izlogu Jastuk za novorođenče, u trgovini DJEČJI SVIJET obrt.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.