nedjelja, 12. ožujka 2017.

Pehari medalje sesvete

Pehari medalje sesvete Pehari, medalje, trofeji, pečati, graviranje, natpisne ploče, kućni brojevi, izrada reklama i naljepnica, tisak na majice, pozivnice, vizitke i ostale grafičke usluge. Poštovani kupci, dobrodošli na našu novu web. Vivatip Sesvete na lokaciji Vivatip Sesvete.

Pehari medalje sesvete
Dobro došli u trgovinu PEHARA I MEDALJA! U našim katalozima možete pronaći bogat izbor različitih odličja za gotovo sve sportove i. Nagradimo najbolje najboljim proizvodima. Izaberite neku od glavnih kategorija ili zavirite u "Katalog".
Pehari medalje sesvete
Sportska odličja, medalje, plakete, pehari. Novi izložbeni prostor za pehare, medalje, plakete, trofeje, kristale i jos mnogo.


Pehari i sportski trofeji od plemenitih metala. PEHARI - MEDALJE - TROFEJI - PLAKETE pečati - štambilji - žigovi - numeratori Digitalni tisak - izrada reklama posjetnice, pozivnice, diplome. Ninska ulica 24 descr: 10360 Sesvete descr: HR. Za četiri prvoplasirane ekipe osigurani su pehari i za tri prvoplasirane medalje. Varaždinska 16, Sesvete, broj: 311 od. Nastupili su Maksimir Pastela, Trnje Sesvete, Dubrava i Ogulin. Najboljima su uručene pehari ,medalje i statue za čiju izradu je zaslužan.


Pehari medalje sesvete
Lara Putar (ŠK Brestje, Sesvete) 5,5; 11. Drugo mjesto pripalo je lanjskom prvaku Sesvete Sava sport, treće HAŠK-u. Za prvoplasirane ekipe dodijeljeni su pehari i medalje koje su im. OŠ ”Biograci”- Širok Brijeg – BIH; mjesto: OŠ ” Luka” – Sesvete. Plakat-Pojedinacno-PH-Sesvete-2013-mali-150x150. Ekipni i klupski poredak se računa na. Ivan Šegrt je u kategoriji do 66 kg sa 2 borbe došao je do zlatna medalja pobijedivši u polufinalu tehničkim.


Judo klub "Zadar" je na ovom turniru nastupio sa 37 natjecatelja te su osvojili 18 medalja i dva pehara. Jedan za osvojeno ekipno treće mjesto i. Iza Ogulina u ukupnom poredku turnira su Dubrava, Trnje, Sesvete i. Pobjednicima u prva tri mjesta osim pehara dodjeljene su diplome i medalje; zlatna, srebrna i brončana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.