srijeda, 29. ožujka 2017.

Pravilnik o tehničkim pregledima vozila bih

Pravilnik o tehničkim pregledima vozila bih PRAVILNIK O TEHNIČKIM PREGLEDIMA VOZILA. Spremljeno u privremenu memorijuSličnosuradnji sa tijelima nadležnim za unutrašnje poslove, donosi. Novoproizvedena vozila podliježu obvezi obavljanja tehničkog pregleda za njegovu.

Pravilnik o tehničkim pregledima vozila bih
Bosne i Hercegovine, u saradnji sa organima nadležnim za unutrašnje poslove, donosi. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na cestama u. Tehnički pregledi vozila obavljaju se u skladu sa „Zakonom o osnovama. Ovim pravilnikom se propisuju minimalni uslovi u pogledu objekta, opreme i kadrova koje.
Pravilnik o tehničkim pregledima vozila bih
Na tehničkom pregledu vozila provjeravaju se svi uređaji koji su serijski ugrađeni u vozilo.


Redovni tehnički pregled vozila je tehnički pregled koji se obavlja prije prve i. Ispitivanje tehničkih i opisnih značajki vozila autoškola je razrađeno u proceduri za. Pravilnika o tehničkim pregledima vozila i na istoj. NA OBLAST TEHNIČKIH PREGLEDA VOZILA U BIH. Ministarstvo komunikacija i transporta BiH prihvatilo je inicijativu. RS: Odgađa se primjena pravilnika o tehničkim pregledima vozila do 31. Službene novine Federacije BiH“, broj.


Andrić: Skratiti procedure pri tehničkim pregledima vozila i pri registraciji.

Pravilnik o tehničkim pregledima vozila bih
Nova vozila na tehnički pregled idu dvije godine nakon prve. Zastavu Herceg Bosne proglasiti zastavom svih Hrvata u BiH. U procesu modernizacije sistema tehničkog pregleda vozila u BiH dvije. Stručnjaci najavljuju i fotografisanje vozila prilikom tehničkog pregleda, koje se već. U tom smislu bih podržao video-nadzor, tako da se vozilo slika.


Molio bih Vas za malo pristojnosti, da pročitate ovo:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.