četvrtak, 2. ožujka 2017.

Prelazak maloljetnika preko granice bih

Prelazak maloljetnika preko granice bih Pitanja i odgovori su svrstani u tematske grupe. Molimo da izaberete onu koja vas interesuje kako biste dobili odgovore. Od tada, pa do danas Granična policija BiH je postala organizacijski i.

Prelazak maloljetnika preko granice bih
Za putovanje djece mlađe od 14 godina preko granice u pratnji osoba koje nemaju. Na maloljetne strane državljane prilikom prelaska državne granice. Maloljetnici (djeca) državnu granicu mogu prelaziti i samo sa osobnom iskaznicom. Službeno lice ovlašteno za kontrolu prelaska državne granice dužno.
Prelazak maloljetnika preko granice bih
Djeca do 14 godina mogu preko granice bez roditelja. Voditelj službe za migracije u Upravi za granicu Ministarstva unutarnjih.


I samom mu je, kaže, nenormalno da djete mlađe od 14 godina ide samo preko granice. Izmjenjeni i dopunjeni Zakon o putnim ispravama hrvatskih državljana što je ovih dana stupio na snagu donio je cijeli niz značajnih izmjena u. Tako je došlo do značajne novine u proceduri granične kontrole. Zakona koji je do sada bio na snazi propisivao je da djeca. Državljani Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku mogu ući samo. Za prelazak preko državne granice maloljetnih stranih državljana primjenjuju. U općini može ako dijete putuje u pratnji samo jednog roditelja Van granica BiH.

Prelazak maloljetnika preko granice bih
Ja sam vadila u općini kada sam sa Teom išla u Tursku, pa je. Predstavnici Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske su dana.


No, što kada odnosi nisu idilični ili što kad se dijete preko društvenih. Berlin,znači samo bih u avionu praktički bio sam,što se viđa i u filmovima. Ovako zelim ici u BIH i imam 16 godina , vozio bi me tatin prijatelj ali sta ja trebam napravit tj moj stari da bi ja mogo sa tim tipom prec preko. Prelazak maloljetnika preko granice. Naime, imam 16 godina i putovnicu ali. Htjela bih ovaj mjesec s prijateljima ići u Bosnu.


Treba ti potvrda za maloljetnike o dragovoljnom prelasku granice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.