srijeda, 1. ožujka 2017.

Primjer obračuna plaće za nepuno radno vrijeme

Primjer obračuna plaće za nepuno radno vrijeme Prema ZOR-u, poslodavac može radnika zaposliti i na nepuno radno vrijeme, što. Na našem portalu objavili smo upravo i model obračuna plaće (Excel.xlsx) u. Trenutno je propisana najniža bruto 1 plaća za puno radno vrijeme (40 sati... sati tjedno), tada je najniža bruto 1 plaća za nepuno radno vrijeme 1.

Primjer obračuna plaće za nepuno radno vrijeme
U našem gornjem primjeru to je iznos od 458,68 kn mjesečno. Ako ste zaboravili lozinku kliknite mišem ovdje. Ako tako ugovorite na temelju Ugovora o radu osnovna plaća bi za. Da li je u redu ovaj obračun doprinosa za MIO: Minimalna bruto plaća podijeljena.
Primjer obračuna plaće za nepuno radno vrijeme
Da plaća za puno radno vrijeme, u razdoblju od 1. Plaća za rad u nepunom radnom vremenu, kod dva poslodavca istovremeno. Primjer obračuna plaće daje se u nastavku.


JOPPD primjer popunjavanja 03: Isplata plaće, nepuno radno vrijeme. Prikazivanje isplate plaće za radnika koji je zaposlen na nepuno radno vrijeme. Za nepuno radno vrijeme, obvezni doprinos za mirovinsko osiguranje se obračunava i plaća razmjerno broju sati rada u nepunom radnom vremenu, a doprinos. Obračunavam plaću na nepuno radno vrijeme. Nepuno radno vrijeme – bitna novost kod novog Zakona o doprino. Plaća radnika je osnovica za obračun doprinosa iz i na plaće – plaća je utvrđena.

Primjer obračuna plaće za nepuno radno vrijeme
Nakon obračuna slijedi knjiženje, navodimo primjer u sljedećoj tablici:.


Zakon o radu ne uređuje obvezan sadržaj obračuna plaće. Imam problem kod izračuna plaće na nepuno radno vrijeme. Ako se obračunava plaća za cijeli mjesec, tada se doprinosi točno. Radnik Jure Jurić radi nepuno radno vrijeme (4 sata dnevno). Neke od izmjena i novosti su bile: -radno vrijeme radnika - netipično.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.