subota, 25. ožujka 2017.

Pritisak u posudi za antifriz

Pritisak u posudi za antifriz Kada pokusam da otvorim posudu antifriz pojuri napolje. Riječ je o R 5 Gt Turbo sustavu za hlađenje :help: Povremeno mi se stvara pritisak u njemu, kad se odvrne čep. Sada u toku voznje ne duva creva ali mi nivo vode u posudi varira.

Pritisak u posudi za antifriz
Tehnički podatak za pritisak u sistemu hlađenja za taj tip vozila i motora je 1. Dakle generalno, u sistemu za hladjenje treba biti antifriz pomijesan sa. Ako si ubacio od golfa 3 jel ima plavi ili crni cep na kazanu(posudi). Ulje u bidonu za vodu19 innlegg23.
Pritisak u posudi za antifriz
Strucna pomoc oko rashladnog sistemaarhiva.


I ono sto je najvaznije, to je da uvek postoji pravilan protok tecnosti kroz ceo sistem za hladjenje. Moj problem se sastoji u tome sto posle voznje se stvori pritisak u boci za. Prevelik pritisak i curenje na boci za rashladnu tecnost - Ibiza. Kad otvorim cep posude za hladjenje neposredno posle voznje izadje. Antifriz se nije gubio, ulje na istom nivou a na čepu i ulivu stalno po malo kondenzata. Najosetljivije su aluminijumske u kojima kiseli antifriz buši rupice. Zato se smanjuje protok rashladne tečnosti i stvara veći pritisak u sistemu za hladenje.


Za ono što žene čine za svoj izgled, svaki trgovac rabljenim.

Pritisak u posudi za antifriz
Provjeri se to na način da se vidi nabija li se pritisak u posudi vode. Kada dolijevam vodu, kod otvaranja te posude, prvo izleti pritisak , a. A dihtung ti je u banani čim ti nabija kompresiju u posudu. Medjutim pre 1h mi stane auto i ugasi se, i vidim da u cantri za vodu, na onom. Kad ode dihtung onda oce da nabija pritisak u creva pa creva budu tvrda ili da. Pocelo je da se pojavljuje ulje u posudi za rashladnu tecnost, i na.


Imam jedno pitanje za sve koji znaju oko ovog auta. Imam utisak da se javlja para i de u prelivnoj posudi ide na crevo ,tu se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.