utorak, 14. ožujka 2017.

Pukla glava motora

Pukla glava motora Spremljeno u privremenu memorijuSlično16. Dihtung glave u lijevom uglu pukne, nista strasno. Ako je ostecena glava motora ili dihtung na njoj da li bi motor morao.

Pukla glava motora
Reparatura glave motora radi se zbog potrošenosti, velikog broja odveženih kilometara odnosno brojnih godina eksploatacije, ali i zbog. Ako je dihtung glave propustio uslijed pregrijavanja , onda postoji velika mogucnost ,da se glava svinula (ravnanje, kosta), da je blok pukao. VW-pitanje1 lis 2011Zylinderkopfdichtung ili i glava motora (318 e46), molim pomoć pri.


Ima li netko (ili zna nekog drugog, trećeg), tko bi mogao imati polovnu glavu ili bi je mogao nabaviti.

Pukla glava motora
JTD miješa ulje i vodu20 objava18 pro 2014Pukunuće šarafa-glava motora 2. Bio je kod majstora, koji je utvrdio da se pomiješalo ulje i voda, jer je pukla glava motora te je bila na zavarivanju. Pozdrav ljudi, eto i mene sa problemom i to velikim. Snimka je napravljena neposredno nakon paljenja motora. Glava je testirana prije nego je montirana. Pukla ti je glava motora negde, cuvena HDI masina. Kako znati da vam je otisao dihtung glave motora? Verovatno ti je pukao dihtung glave ako nije i glava.


Evo da zamolim sve koji imaju neku informaciju gdje bi se dotična kao polovna mogla naći.

Pukla glava motora
Na servisu mi je rečeno da je pukla na dva mjesta. U zavisnosti od uzroka kvara, propuštanja ili pregrijavanja, glavu motora, tj. Znači glava se odvojila samo je ostao u rupi onaj dio s navojem. Sarajevo - Centar, pukla bregasta cijena po dog. Kolega nije napisao gdje je glava na 445 pukla, vjerojatno između ventila, tako da je to teško variti, i samo pravi servisi se s tim bave, a nekad. I ja znam i čuo sam kolko glave pucaju na motorima 2. Nedaj Bože da se malo pregrije motor , jer "lovaši" koji.


Oterao sam traktor kod majstora i skinuli glavu motora i pre skidanja je rekao da je sigurno pukla glava motora i da zato ubacuje vazduh u vodu. Ako se motor pregrije,glava motora je 100% gotova pri prvom pregrijavanju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.