četvrtak, 16. ožujka 2017.

Pumpe za pretakanje nafte cijena

Pumpe za pretakanje nafte cijena Uz pumpu dobijete na poklon brus za brušenje noževa ili slično. Klasična dvosmerna pumpa za pretakanje vina, rakije, vode i nafte. Višenamenska ručna pumpa za pretakanje tečnosti i naduvavanje vazduhom Haus.

Pumpe za pretakanje nafte cijena
Pumpa za ulje zračna (1) Pumpa za ulje zračna (1) Cijena: na upit. Pumpa za pretakanje ulja Pumpa za pretakanje ulja Cijena: na upit. Elektricni pastir ili ti cobanica za cuvanje raznih zivotinja, radi na principu elektricnog impulsa koji. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 154,79 Kn Cijena s.
Pumpe za pretakanje nafte cijena
Imamo 47 oglasa za Pumpa Za Pretakanje u kategoriji Strojevi.


Prodajem baterijske pumpe za pretakanje razlicitih tekucina(ulje,benzin,loz ulje,nafta,vino,itd). Ručna pumpa za pretakanje ulja i goriva NOVA. Samousisavajuća pumpa za pražnjenje ulja ili za pretakanje nafte 24V - Pumpe za ulje i naftu - Pumpe za vodu, kaljužne pumpe - WC. Znaći zanima me pumpa za pretakanje goriva, odnosno pumpa na struju. Pumpa dubinska električna za vodu 280W, 389. Brojčanik je spojen sa pumpom i ukuljučuje 90˚ okretnu utičnicu.


Klasična samousisna dvosmerna pumpa za pretakanje vina, rakije, vode, nafte. Dimenzije: 20x20 cm Pakovanje: 25 komada Cena je na pakovanje.

Pumpe za pretakanje nafte cijena
Set za pretakanje dizel goriva Univerzal Rover 30. Zupčaste pumpe namijenjene su za rad s naftom i naftnim derivatima, a mogu se koristiti i za slične neagresivne medije. Osobito su pogodne za manipulaciju s. Model Piusi Pico Piusi Pico je komplet za pretakanje dizel goriva u vertikalnoj izvedbi i pripremom za kačenje na bure za gorivo sa navojem M64. Mobilna stanica Battery kit viscomat je namenjena za pretakanje motornog ulja. CUBE kompleti pumpi za gorivo s protokomjerom trenutno istočenog i ukupno istočenog goriva.


PUMPA ZA PRETAKANJE goriva, ulja, vina, mleka itd.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.