četvrtak, 2. ožujka 2017.

Rene bitorajac reklama

Rene bitorajac reklama Rene Bitorajac reklama uz litru i vodu. Magistar je glume i samostalni umjetnik. Došli smo ostaviti trag – reklama je Ožujskog u kojoj glumi Bitorajac pred.

Rene bitorajac reklama
Cijeli set duhovitih parodija na Kunolovca, Milana Tarota. Scenarist filma ZG80 otkriva je li Zdravko Mamić financirao film i zašto su dolazili u Dinamo. Posjete poznatih osoba dobra su reklama za svako turističko odredište. TV kampanja povodom europskog prvenstva u nogometu.


Rene bitorajac reklama
Voditelj i autor tekstova za skečeve i. Prije dosta godina bila sam na jednom tulumu gdje je bio i on. Tako se prekenjavao, ono, ja sam faca, ja sam. Rene se, za potrebe snimanja reklame, naime, okušao u prilično. Bitorajac je uz to glumio u nekoliko reklama, od kojih su najpoznatije one za Ožujsko pivo. Noć gutača reklama“, osmišljavali su. Gledali smo ga u kazališnoj predstavi "Spektakluk", smiješio se s televizijskih reklama. Vjerujem da je reklama vrlo dobra, može samo ići u korist nama.


Ledo odličan primjer kako je glumac zapravo nositelji reklame, a ne.

Rene bitorajac reklama
Kupicu poklon od ovog novi miris Old Spice-a FireMan za moj muz. Ovaj glazbenik, DJ i producent pisao je glazbu i za televiziju i reklame, a popularnost i kao televizijsko lice. Tariku ni Bitorajcu ne nedostaje posla kada su reklame u pitanju. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości, ciekawostki. Mi, Hrvati" Renea Bitorajca Blisko politici. Rene i ostali social justice warrior biti prvi na braniku većine koju. A baš taj navijač je ciljana skupina svih njihovih reklama.


Glavna tema ovogodišnje NOĆI GUTAČA REKLAMA je «Vremeplov».

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.