subota, 18. ožujka 2017.

Spajanje akumulatora na auto

Spajanje akumulatora na auto Posebno pažljivi i s ispravnim redoslijedom spajanja električnih kabela. Drugi kraj crvenog električnog kabela morate spojiti na plus pol akumulatora koji daje. Kablovi za paljenje se koriste za pokretanje vozila s praznim akumulatorom.

Spajanje akumulatora na auto
Ponovite proces spajanja kao kod spajanja na prazni akumulator. Držite svoj auto na 2500 okretaja, kada druga osoba pali auto. Postoje dva načina za pokretanje automobila sa praznim akumulatorom.


Približite automobile dovoljno blizu za spajanje kablovima koje imate.

Spajanje akumulatora na auto
Pogledajte kako da upalite automobil pomoću kablova. Kako sigurno i uspješno napuniti drugi akumulator pomoću VARTA-ina. Punjač ima prekidač 12V (auto struja) ako punite akumulator auta i. V (skuteri i... Pri prvom spajanju upaljene lampice (min-max) pokazuju koliko je akumulator. Ako nisam, pravac kod najbližeg auto električara.


Kad se VADI akumulator PRVO se skida MINUS klema. Kada spajate kablove na akumulatore, redosljed je vrlo bitan, da bi se. Kao prvo, prije spajanja kablova, kada motori kod oba vozila ne. Zima je več debelo tu pa se desi da auto ne može upaliti.

Spajanje akumulatora na auto
Kod spajanja na drugi akumulator prvo plus klemu spojit pa tek onda minus. Kako najsigurnije pokrenuti motor kada se isprazni akumulator. Ako Vaš automobil koristi ovakav tip akumulatora, često proveravajte i po. Pri spajanju ili punjenju akumulatora prvo se spaja + pol, pri skidanju + se.


Auto sa kojeg se uzima struja ne smije biti upaljen! Zanima me dal mogu spojit paralelno dva akumulatora razlicitog. Da bi se akumulator u automobilu najbolje iskoristio, redovito. Akumulator se isprazni i automobil više ne možete pokrenuti. Problem se može vrlo jednostavno riješiti spajanjem akumulatora na drugi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.