ponedjeljak, 20. ožujka 2017.

Spajanje indikatora u kupatilu

Spajanje indikatora u kupatilu Prilikom spajanja indikatora (sklopke) za kupatilo naisao sam na problem. N - nula spojiti: dovodni kabl, bojler, priključnica u kupatilu, svetlo. U ovom klipu sam vam pokazao kako da da povezete indikator za kupatilo.

Spajanje indikatora u kupatilu
Povrzuvanje na indikator (prekinuvac za vo banja). Indikator - prekinuvac za vo banja - prekidac za. Imam jedan problem oko povezivanja indikatora za kupatilo. U prilog maila, saljem vam sliku kako indikator izgleda.


Spajanje indikatora u kupatilu
Dovoljno je da objasnite na recimo bojleru i. Kupatilo je sklop vodovodnih i električnih instalacija, u kojoj dolazi do velikih. Na standardni indikator za tri trošila (rasvjeta, bojler, grijalica) priključuje se ukupno 12. Laički rečeno, služi za spajanje svih metalnih dijelova na kojima bi moglo. Zato izvedbu električne instalacije u kupaoni prepustite isključivo stručnjaku! Slika - prikaz pravilnog i neispravnog spajanja kupaonskog indikatora. Naime u stanu sam zatekao aling prekidace koji za kupatilo imaju svetlosnu. Na prekidač se spajaju samo bojler i svjetlo, grijalice nikad nije ni bilo.


Treba mi pomoc za povezivanje modularnog indikatora.

Spajanje indikatora u kupatilu
Na kupatilu imam montiran prekidac sa indikatorom za bojler. E sad moji su dobili na pijaci ovakav indikator sasvim drugi sklop + ima. Sklopka za kupatilo sa jednopolnim prekida~em i. Dakle u kutiju od indikatora treba da se nalazi 7 provodnika da bi on funkcionisao a to. Ovako kako je kerbi opisao je jedino ispravno spajanje. Shema spajanja dva izmjenična i jednog križnog prekidača: Ako želimo s više.


Spajanje indikatora za kupatilo (horizontalna sklopka).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.