četvrtak, 9. ožujka 2017.

Spajanje struje za kuku

Spajanje struje za kuku Opis sa slikama kako spojiti 7 polnu utičnicu za auto prikolicu po ISO 1724 standardu. Ako priključak ima odvojena napajanja i mase za različite namene odna ih ne treba drugačije koristiti ili spajati. Achims Fahrschule in Leutkirch und Aitrach b.

Spajanje struje za kuku
Ugradio sam kuku za autoprikolicu, ali ne znam spojiti struju, može li tko. Evo linka na site s opisom spajanja, nadam se da ce ti ovo pomoci. View topic - shema modula za autoprikolice?
Spajanje struje za kuku
ShemeSpremljeno u privremenu memorijuSlično5. Baš sam nedavno pomagao prijatelju montirati euro-kuku na Fiat Stila.


Konkretno,meni je instalacija uradjena ali se pokidala prikljucnica koja ide kod kuke na auto pa sad imam novu ali ne bih da se maltretiram. Uz modul dobijete uputsvo za spajanje modula i utičnice (7 ili 13 pin). Kod starijih modela vozila koja nemaju ugrađen procesor, elektro instalacija spaja se direktno na način da se struja. Spajanje euro kuke na elektro instalaciju. Vozim Suzuki Jimny i na njemu imam ugrađenu euro kuku. I na kuki ima konektor 13 polni za priključak el instlacije. Ima li netko shemu spajanja uticnice koja je kod euro kuke.

Spajanje struje za kuku
Struju za prikolicu uzimas za zadnjih stop svetala.


Hvala na odgovorima,vec sam uzeo kuku bez instalacije pa moram da je budzim,samo me. Treba mi koja boja zice ide na stop svetlo migavce rikverc itd. Pozdrav, evo ko bi još stavio kuku na astru g sa 3 vrata? Da li tko zna kako se to montia i kako se spajaju ožičenja za signalizaciju. MASA za utičnicu se uzima sa vijka za masu na autu! Ako se koristi samo funkcija F1, dakle samo rasterećenje instalacije i. Onda dože u prikolici i booster (regulator), koji stvara struju na pravu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.