srijeda, 29. ožujka 2017.

Strelica na klipu

Strelica na klipu Montirao sam novi klip i cilindar na svog Kevaja, ali mislim da sam okrenuo strelicu na klipu GORE! Da li ce mi to praviti probleme, i kakve? Nov kit, baca iskru, mokra svecica a ne pali14 objava28 ožu 2013kako okrenut klip?

Strelica na klipu
Honda CR 125 pitanje cilindar i klip11 objava21 stu 2009Više rezultata za forum. Glavni forum › Tehnička pitanja, prijedlozi, diskusije, savjetiSpremljeno u privremenu memorijuSlično14. Zasto kod nekih klipova na celu je jedna rupa i neka strelica prema dolje i nesto pise? A ivan1994 nema ni rupe ni strelice ni slova, a radi se o.
Strelica na klipu
ZNACI DALI STRELICA NA KLIPU TREBA BITI OKRENUTA PREMA ISPUHU ILI PREMA FERGI? Klip je običan 38mm, dosta dobar, karike također nisu loše, cilindar ima ris na vrhu, tj ima.


L karike mora biti na usisu,prema fergazeru. Na novim klipovima na vrhu je strelica,u koju stranu treba okrenuti strelicu,prema getribi ili kabini. Naime , kad se gleda spojno mjesto karika na klipu - to spojno mjesto. Prema razvodniku paljenja ili prema zupčastom remenu? Demontaža originalnog klipa i cilindra. Strelica na klipu pokazuje smjer u kojem mora biti okrenut klip - prema ispuhu. Strelica pokazuje smer prenosa energijetojest sluzi da bi se klip.

Strelica na klipu
Ja sam konkretno stavljao nove Motinsove klipove (koji su kontra obeleženi).


Osobno volim kad se posa radi kako triba a ne da sutra opet vadiš motor van. Na klipu imaš štifte i kariku nemožeš nikako drugačije okrenuti nego. Skoro zaboravih na klipu je strelica i. Davno sam izasao iz tih voda i sad nisam siguran gde da je. Kada stavljate osigurač pazite da vam ne ispadne, možete u otvor oko radilice staviti krpu da blato. Obično je pravilna pozicija označena strelicom na čelu klipa koja nakon montaže. To omogućuje da spojevi karika s bolcnom u klipu putuju po neprekinutom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.