nedjelja, 26. ožujka 2017.

Tomos apn 6 njuškalo

Tomos apn 6 njuškalo Prije 5 dana - II▻TOMOS MOPEDI i SKUTERI, novi motor, Godište: 2016. Prva farba , prve sajle , motor je nevozen. APN DIJELOVI NEMAM PREDNJE VILICE VIŠE, KARBURATOR CILINDAR I ZADNJI KOTAČ IMAM DIJELOVE ZA APN 6 S i apn 4 sa.

Tomos apn 6 njuškalo
Ima bit da se pojavljuju tomosi sa licitacije u splitu. Dostupan u crvenoj, plavoj i srebrnoj metalik boji. Popravljam tomos automatic a3,a5, mora se doci kod mene u garažu.


TOMOS mopedi APN 6 S, Alpino, FUNSPORT R45, dijelovi, servis, prodaja.

Tomos apn 6 njuškalo
Ova grupa se temelji na kupnji , prodaji i zamjeni dijelova za Tomos. Kad u Splitu kazu koza, u zargonu misle na tomos APN. Je APN6 je "koza" a znaš li ti šta je "Ziko"? Novi sam ovdje, volim motore, a imam tek 16 godina i tomos apn 6. Volio bih s vama podjeliti svoja iskustva i. Preskoči na odjeljak Njuškalo rabljeni mopedi -. Motori polovni oglasi tomos skuter skuteri skutera. Prednji blatobran APN 6 =50kn image trokut i drzaci svijetla =50kn image. Tomos Otkup tomos motora do 100 eu opis.
Tomos apn 6 njuškalo
Upališ njuškalo i ima svega, apn je najzahvalniji motor kada je standard, ako hoćeš tuning.


Autousluga - tvrtka koja dugi niz godina predano servisira čitavu Tomosovu paletu od crpki, vanbrodskih motora do motorkotača na cijelom ovom području. Stižemo u centar Omišlja u 22,00h gdje nas čeka Ante sa svojim Tomosom APN6. Vozna svojstva ovih malih Tomosa puno su bolja od skutera koji s malim kotačima često nisu puno više od građevinskih kolica s motornim. PRODAJEM novu radilicu za TOMOS ; APN - 4 ili APN - 6 ilii 15 SL ili SLC. A za cijene malo baci oko u Njuskalo za pocetak.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.