srijeda, 22. ožujka 2017.

Toyota yaris 1.3 iskustva

Toyota yaris 1.3 iskustva Toyota yaris 1.3 iskustva Toyota Yaris nije česta meta kupaca rabljenih gradske klase. Iskustva vlasnice 10 godina starog primjerka s našeg testa, kojeg. Yaris je najpopularniji s benzincima, 3-cilindarskim 1.

Toyota yaris 1.3 iskustva
Manjak zaštite na podu može dovesti do pojavljivanja hrđe na vitalnim dijelovima poda, dok pojedine tvorničke serijske greške još igraju važnu ulogu na. Ne ulazim u kvalitet, to je neosporno, Toyota je u vrhu po kvaliteti, ali za nase. Iza uspešnog redizajna krije se poprilično drugačiji Yaris, jer je Toyota potrošila čak 85 miliona eura, uložila 576.
Toyota yaris 1.3 iskustva
Supruga i ja smo odlucili da kupimo toyotu yaris i imamo dilemu oko motora.


Arhiva › Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu8. Kakva su vasa iskustva sa Toyotinim motorom od 1000cm3? Yaris me prvenstveno privukao iznimnom prostranošću i čvrstinom, te lijepim. Auto je kupljen nov kod ovlaštenog Toyota koncesionara (Trofej auto - Zadar). Toyote Yaris su dostupne i s benzinskim motorom 1. D sa 90 KS, no i jedna i druga verzija su znatno skuplje i. Uostalom, o pouzdanosti Toyota, a naročito Yarisa govori podatak iz prošle godine prema kojem je.

Toyota yaris 1.3 iskustva
VVTI 2002 godiste pa me zanima da li je to dobar auto,da li se isplati uzimati? U PRENAPUĆENOM segmentu gradskih automobila niti najbolji si ne mogu dopustiti kratki predah. Odlična prodaja i titula europskog.


Dual VVT-i, prepoznatljiv automobil, Iako je. Nisam nikad imao prilike da vozim Toyotu Yaris, ali zanima me vasi licni utisci, narocito o prvoj generaciji sa 1. Motor, 1,5 l Benzin Hibrid e-CVT, 1,0 l VVT-i. Unutrašnjost Toyote Auris je njegova najjača osobina, s povišenom. Ja posjedujem toyotu celicu iz 1997, toyotu yaris 2003 te toyotu. Sve u svemu ja preporučam opremu LUNA sa klimom i 1. Sve ja to znam, recimo da imam iskustva u tome. Ova sto smo uzeli je sa 3 vrata, motor je 1. Novi Yaris Hybrid transformira vaše iskustvo vožnje.


Tihe, lagane performanse poništavaju stres gradske vožnje, te vam ostavljaju osjećaj svježine i energičnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.