četvrtak, 16. ožujka 2017.

Traktori u snijegu

Traktori u snijegu Subscribe to my channel for more videos. I hope you will like my videos :) Subskrajbujte se na moj kanal za jos. Milovac testira novi traktor 577 DW - Duration: 0:55.

Traktori u snijegu
Tomo Vinkovic 732 - vožnja po snijegu - Duration: 6:29. IMT 533-539-549 DV u Sezoni 2013. Traktori u blat Traktori u snijegu i Tractors in mud Tractors in snow.


Ruski traktor uglibio u blato izvlacenje Tractor stuck in the mud - Duration: 1:10.

Traktori u snijegu
Još jedna igrica u kojoj je potrebno parkirati pravilno svoj traktor. Kako snijeg pada vani cesta postaj sve teže prohodna za ljude da voze sa svojim. Ulice je zatrpao snijeg i vi ih sa ralicom morate očistiti. Znate li voziti auto po snijegu bez da ga razbijete? Lamborghini cestovna avantura u kojoj možete preskakati aute. Hajde da vas vidiomo kako ste dobri u parkiranju auta na snijegu. Tricks, Ratschläge, Online, Reparieren, Landwirtschaft, Landwirtschaft Maschine.


Opis igre: Ralicom sav snijeg izgurajte u označenu zelenu zonu i pritom pazite da ne oštetite parkirane automobile i ne srušite kolica od shopping centra. Dalibor Habijanec, juče je od šest ujutro pa do večernjih sati, radio na uklanjanu snijega, ali i izvlačenju auta koji su se zaglavili u snijegu.

Traktori u snijegu
Odlaske u trgovačke centre zamijenite boravkom na otvorenom, savjetuju pedijatri. Nema razloga zbog kojeg se ne biste mogli upustiti u neke. Kraljice u snijegu ;) MUHAR-Severin na Kupi. Besplatne Zimske Igre 123 Igrice za djecu.


Igra Čišćenje Snijega - Djed Božičnjak igrice i druge razne zimske igre za djecu u Larinoj igraoni. Discover the world through photos.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.