četvrtak, 16. ožujka 2017.

Ulje iznad maksimuma

Ulje iznad maksimuma Molim vas struèan odgovor, ¹to se moŸe dogoditi motoru ako je ulje preko. Svaki materijal se vruć širi, zrak, gume, ulje, itd. Ako ti u jutro kod hladnog motora imaš ulje 5mm iznad maksimuma, onda ti je dok je motor vruć.

Ulje iznad maksimuma
Količina ulja3 objava15 tra 2007A Jede Ulje. Ulio sam previše motornog ulja u motor i sada mi po motoru. Iz motora treba izvaditi višak motornog ulja i pregledati mjesto gdje ga.


Spremljeno u privremenu memorijuSlično14.

Ulje iznad maksimuma
Ako je nivo ulja malo iznad nivoa verovatno nece biti nista ali ako. Odlio, posle malog servisa proverim ulje, i oni sipali preko maksimuma. Lampica rucne kocnice - fali tecnosti za. Elektronski merač nivoa ulja u motoru, poruke. Koliko je opasan višak ulja u motoru? Uglavnom, dva puta mi se desilo da sam se vraćao u neke servise da izvuku višak ulja jer su sunuli svih 4L i ulje je bilo 2-3mm iznad MAX. Drugari radio sam mali servis i sipao 5. ODGOVOR: Ako u motoru ima znatno više ulja od maksimuma , višak ulja ce motor.


Kad u motoru ima znatno više ulja od maksimuma, pri kritičnom.

Ulje iznad maksimuma
Izgleda bezazleno, ali to je već ozbiljan stadij u kojem ulje ozbiljno počinje. Prilikom kontrole vodite računa da je nivo ulja iznad maksimuma. U zimskom periodu je, radi bržeg zagrijavanja, preporučljivo da nivo ulja bude na sredini, a ljeti oko maksimuma. Još jedna opasnost ovakve vožnje je i miješanje ulja i goriva. Sad sam proveravao nivo ulja u motoru i imam malo vise ulja od maksimuma. Ima nekih 4,5 milimetra iznad max na meracu. Nasuo tada i novo ulje naravno i sutradan opet na dalji put, i nakon.


Jesi li siguran da se radi o 4 cm iznad maksimuma nivoa ulja ili 4 mm? Ulje iznad maksimuma je opasno jer se stvara previsok uljni pritisak i motor moze (na najslabijoj tocki - nekoj brtvi, na primjer) probiti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.