nedjelja, 5. ožujka 2017.

Zamjena ručne klime za automatsku

Zamjena ručne klime za automatsku Dal je neko razmisljao da ubaci panel automatske klime umjesto digitalne u E46. Nekome je velika razlika, nekome nije. Ugradnja digitalne klime umesto manuelne.

Zamjena ručne klime za automatsku
Diavia ima i automatske, a Alex samo manualne. Za 200-300 eura se nadje rucna klima, evo pero je prodavao za. Vec sam negdje naletio na neki forum prije tjedan dana, u pitanju je bila Corsa i zamjena iz rucne u automatsku klimu, jednoglasno su zakljucili.


Re: Zamena mauelne klime automatskom na 147ci.

Zamjena ručne klime za automatsku
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu18. Kod manuelne klime klapne i brzinu ventilatora podešavaš ručno,dok kod automatske. Rješenje je u zamjeni, a rijetko u popravci kondenzatora. Međutim, to je opet moguće samo kod automobila sa automatskim klima-uređajem gdje. U slučaju da posjedujete ručni klima-uređaj, tada vam ne preostaje ništa. Imam pitanje, kupio sam 147-cu 2006.


Stara 147 je imala full opremu s dvozonskom klimom pa mi to sada fali. Kontrola klime, razlike ručna-poluautomatska, 156 1. Ovo što ti smatraš automatskom klimom, ja ne smatram :D Pošto ona ne može.

Zamjena ručne klime za automatsku
Primjer nadjem tablu od automatske klime za Boru ili Golfa, izvadim ovu moju koja je rucna, i dal tu vec postoje predvidjeni konektori u koje. Kada upalim klimu ne žele se pokrenuti iako je motor vruć i sav razvodni sistem. Moje pitanje je, da li se može zamijeniti ručna klima s automatskom i kolika. Nisam ni znao da u takva vozila ugrađuju više ručne klima uređaje. Zanima me može li se zamjeniti manualna klima u automatsku za w210.


Dok je sve u redu ne diraj ništa, eventualno zamjena filtera klime i to je to. Koja je razlika izmedju automatske i rucne klime?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.