nedjelja, 26. ožujka 2017.

Zmajska pivovara cijene

Zmajska pivovara cijene Preporuka uz jelo: najbolje služiti. Povratna naknada 0,50 kn uračunata u cijenu. PivoNaše novo pivo HOPPY WHEAT flaširano.

Zmajska pivovara cijene
Vjerojatno prva hrvatska craft pivovara. Zmajska pivovara pale ale svijetlo pivo 0,33 l. Mi radimo pivo za one koji ne vole pivo, našalio se Andrej Čapka, suvlasnik Zmajske pivovare i majstor pivar odgovoran za recepte i ideju. Zagreb - Vlasnik Zmajske pivovare Andrej Capka. Hrvatski kraft danas je ozbiljan pokret u kojem se cijeni originalnost i kvaliteta.


Premda nosi naziv pale, pouzdano znamo da jedinstveni okus ovog piva ne blijedi lako. Velike se stvari događaju na hrvatskom pivskom nebu, i s dosadašnje periferije konačno postajemo dio pivskog svijeta. NAPOMENA: Za kupnju bačve, potrebno se najaviti 72 sata unaprijed. Mogućnost najma aparata za istakanje piva. Baš na dan početka flaširanja zmajskog piva posjetili smo pivovaru na. Pivo ima zlatnu boju i lijepo izgleda. Mi smo htjeli ponuditi kvalitetno pivo po nižoj cijeni i ponuditi.


Skol je navodno nešto kao PŽK, a Ivek nabio cijenu od 13 kuna i to za malu limenku. Prije deset godina na vrhu je daleko bila Zagrebačka pivovara. Jelen ili Lav zbog 50% niže cijene gajbe, dok Union i Laško više ne odskaču kvalitetom. Od srca se nadam da ce momci iz Nove Runde i Zmajske pivovare. Prava revolucija započela je upravo s pojavom Zmajske pivovare. Bez pivara nema pivovare, a kako nitko od ekipe u Gardenu nije bio pivar. Dio kapitala za to pivovara je planirala prikupiti preko Kickstarter platforme. Uspjeh pivovara poput Zmajske ili Nove runde ponukao je mnoge znatiželjnike da.


Evo zašto divljaju cijene voća i povrća na hrvatskim tržnicama. Među proizvodima koje METRO nudi su i craft pive pivovare San Servolo te. Pokazuju i ono značajnije – bunt prema lošim proizvodima istog okusa, iste cijene, istog stila. Ako mislite da je tu u igri paprena cijena, nije tako. Cijena naspram konkurencije je izuzetno povoljna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.