ponedjeljak, 3. travnja 2017.

220V d.o.o kontakt

220v d.o.o kontakt V društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu električnom. Pridružite nam se i osvojite vrijedne nagrade! Budmanijeva 3, 10 000 Zagreb do predvienog roka od 14.

220V d.o.o kontakt
Zašto ime 220V kada je napon mreže 230 volti? Ovim putem Vas obavještavamo da će 220V d. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i proizvode.
220V d.o.o kontakt
Tvrtka 220V, novi je igrač na tržištu opskrbe električnom energijom.


Tek jedan kontakt na koji se rijetko tko. Direktor Energyja 220V 31-godišnji je David Vlnka iz Slovačke. Uz HEP, RWE i GEN-I, od lani posluje Hrvatski telekom, a ove godine pridružili su im se 220V i ProEnergy. Na Zeleni telefon kninske Ekološke udruge najviše prijava za otpad i. Upitali smo za komentar tvrtku 220V, zaduženu za distribuciju struje. SMS opomena na kontakt broj koji je naveden u Ugovoru o opskrbi. Desetak dana pred ulazak u Europsku uniju toplinski udar koji je pogodio Hrvatsku popratio je i - strujni udar. Grundfos MQ 3-45 Višestupanjska centrifugalna samousisna crpka.


220V d.o.o kontakt
Glavni kontakti: 1 radni + 3 mirna (4). Klis ima više od 8 linija, ovdje pročitajte recenzije, kupite kartu i provjerite vozni red prijevoznika Clissa d. Svi autobusi imaju utičnice od 220v. Ured: City Centar- REGUS, Petra Hektorovića 2, 10000 Zagreb. Prilikom slanja mail-a, molimo predstavite se vašim pravim imenom, te brojem telefona ili GSM-a za kontakt. Na mailove od pošiljatelja tipa "balckdog", "speddy". LED 220V - E27 , 8W, warm white, Arcas.


LED reflektori - veliki izbor, lustera, plafonjera, lampi, stolnih i podnih svjetiljki, visilica, LED rasvjeta, dječje rasvjete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.