ponedjeljak, 3. travnja 2017.

Alfa plam peci na pelet cena

Alfa plam peci na pelet cena Alfa plam kotao na pelet GRANDE 28KW. Kamini na pelet Mareli koriste isključivo pelet kao gorivo i na raspolaganju su snage. Regulator promaje je uračunat u cenu kotla.

Alfa plam peci na pelet cena
Jednostavni su za korišćenje, imaju odličan odnos kvaliteta i cene. ALFA PLAM PEĆ DINO (ETAŽNO GRIJANJE - PELET). Za maloprodajne cene pozovite najbliži maloprodajni objekat. Prijatelji, zanima me odnos cena grejanja na drva i pelet.
Alfa plam peci na pelet cena
Moj komšija ima kuću od oko 200 m2 i pre 2 godine je kupio peć na pelet za grejanje.


Kapacitet rezervoara za pelet, 45 kg. Cene i osobine proizvoda koji nisu na stanju se ne ažuriraju i ne možemo. Alfa Plam kotao na pelet “Commo Compact”. PEĆ KOTAO na PELET Kamin 13kw-HiT CENA. CENA POPUST0M% Kaminska peći na drveni pelet. Ako smo u mogućnosti za neke artikle ćemo Vam ponuditi bolju cenu od one koja je istaknuta.


Peći na pelet, Šporeti na cvrsto gorivo.

Alfa plam peci na pelet cena
Milan Blagojević etažna peć na pelet THERMO PELET 12. Zamenili bi postojeci kotao-sporet alfa plam 20, etaznom peci na pelet pa nas. Ove zime sam uveo grejanje na pelet u kucu (alfa plam como compact). Kada se ovome doda da cena grejanja na pelet nije veća od cene grejanja na drva ili ugalj jasno je. Karakteristike alfa plam peći na pelet pogledajte ovde. Alfa-Plam kotao na pelet Commo Compact.


Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Kao i ostale peći na drva ili ugalj, i peć na pelet zahteva dodatni trošak i dodatni. Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje i internet kupovinu. Odlucio sam se za varijantu PELET, s tim sto je moj budzet ogranicen. Da li vi prodajete pec na pelet i koja je cena hvala? Prodaja peći svih vrsta i opreme za peći u oglasima sa slikama i cijenama peći.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.