četvrtak, 20. travnja 2017.

Bmw i8 karakteristike

Bmw i8 karakteristike BMW i8 je 2+2 kupe pa ima i dva stražnja sjedala koja jesu razmjeno duboka, ali prostora za noge praktički nema – tu eventualno stanu djeca. BMW i8 - Pitanje je da li je bilo koji drugi model u BMW-ovoj istoriji iščekivan. Uz nisko sedište, sve ove karakteristike osiguravaju vrhunsko.

Bmw i8 karakteristike
Predstavljen je serijski proizvodni BMW i8, drugi model iz nove BMW-ove. Utjelovljenje svih BMW-ovih tradicionalnih karakteristika poput. BMW je objavio cijene za hibridni model i8 koji se u travnju počinje proizvoditi, a reklamiraju ga kao „najnapredniji sportski automobil našeg. EKSKLUZIVNI TEST BMW i8: Bavarsko proročanstvo!
Bmw i8 karakteristike
To je nedavno potvrdio i BMW promovišući model “i8” namenjen serijskoj.


Zahvaljujući masivnim pogonskim baterijama koje se nalaze u podu automobila, BMW-ov sportski hibrid ima nisko težište. BMW je na auto-salonu u Frankfurtu predstavio model i8 - sportski automobil sa hibridnim pogonom. Porsche 911 Carrera S - BMW je u nisku i laku karoseriju od ugljičnih vlakana i aluminija ugradio hibridni pogon. FRANKFURT - Hibridni BMW i8 itekako je atraktivan. Svi znamo kako je odlično napravljen BMW i8 - hibrid koji kombinuje. Na papiru, karakteristike ova dva auta su jako blizu jedno drugom.


Ferrari SP 275 RW Competizione – zanimat će vas njegove karakteristike. Ako ste namjeravali kupiti BMW i8 plug-in hybrid sportski automobil, došlo je i to vrijeme kada ćete i moći.

Bmw i8 karakteristike
Objavljene su cijene, pa ako imate. BMW i8 u Frankfurt am Main, Germany Primećen 2014-01-24 20:59 po Nice_cars_and_pics. BMW i8 u Maastricht, Netherlands Primećen 2017-01-14 22:15 po milan7778. BMW serije 3 je automobil iz srednje klase njemačke marke BMW i proizvodi se od.


Sa svojim ultra-dinamičnim proporcijama, elengantnom sportskom linijom, spuštenom siluetom i inovativnim dizajnerskim karakteristikama, BMW i8 predstavlja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.