petak, 28. travnja 2017.

Brisači za auto engleski

Brisači za auto engleski Ovo su engleski nazivi za različite dijelove automobila. Besplatni online prijevod 42 jezika, sa hrvatskog na engleski, njemački, talijanski francuski i mnoge druge. Parts Of Cars Klikni ovde za foto rečnik za auto delove Cars are very complex machines, made up of many different parts.

Brisači za auto engleski
Kao autor epigrafu, ja ne znam puno o tome kako voziti automobil, kako. Internetska prodaja vrhunskih automobilskih brisača po odličnoj cijeni! Brisači, metlice brisača, brisači za auto, Valeo brisači, Bosch brisači. FAI Automotive engleski je proizvođač sa 40-godišnijim iskustvom u proizvodnji rezervnih auto dijelova.
Brisači za auto engleski
Mary Anderson (1866 – 1953) je bila inovatorka brisača za vetrobranska stakla na.


Tekst delom sadrži prevod članka sa Wikipedije na engleskom jeziku. Prednost: - poznavanje auto-dijelova. Nudimo profesionalno i stabilno radno. Na engleskom jeziku prodavatelj bi upoznao potencijalnog kupca o. Valeo je najveći svjetski proizvođač kvačila i brisača za prvu ugradnju. Naime, prvi auto za koji nije bila plaćena karta niti je za njega. Samo obazrivo sa tim sajtom pošto je engleski, a kola sa desnom.


Marfijevom zakonu, levi brisac uopste ne.

Brisači za auto engleski
Pomaknite ručicu prema gore i vratite je u. Par savjeta ako zagubite kljuceve od auta :D; a je to - brisači; Sa policijom ili sa. Sretan rođendan - Petar (Z4M); Prekršajni nalog; Prevođenje sa engleskog. Oduzeti brisači, auto trokutovi i više od 1. Nakon poraza od Islanda engleski izbornik Hodgson podnio ostavku. Da biste vozili auto, morate naučiti kako ćete koristiti kočnicu, kvačilo, mjenjač. Engleski nam je danas drugi jezik - globalna lingua franca. Potrebno je, naravno, da naučite saobraćajne propise i kako da uključite brisače.


Vaš auto je bitan dio vašeg života i zato se u njemu morate osjećati kao kod kuće. Ford SYNC je na izbor na engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.