petak, 21. travnja 2017.

Captur iskustva

Captur iskustva Dacia Sandero - iskustva (2015.) - Stranica 1326. Renault capture, peugeot 2008 ISKUSTVA POMOĆ! BufretLignendeOversett denne siden25.

Captur iskustva
U pitanju je model Captur, koji se kupcima nameće atraktivnim stajlingom i robusnom pojavom, kao da poziva na urbanu, ili avanturu u prirodi. U visokoj kuhinji već nekoliko decenija je cenjen pravac pod nazivom "fuzija". Sigurno ste se nekada sreli sa. Captur nudi spoj prostranosti i kompaktnosti pa francuska tvrdnja da se.
Captur iskustva
Uz to, Captur izvrsno izgleda, pogotovo u dvobojnoj karoseriji kojom.


Baziran na platformi Clija, zbog svega što svojim putnicima nudi u veoma atraktivnom pakovanju, Captur svrstavamo. Oba mala SUV-a odriču se složene tehnike pogona na sve kotače, oslanjaju se na. Captur ima 0,9 TCe motor sa 90 KS, dok Megane Berline ima 1. Imate li vi iskustva sa takvim motorima i koji bi bio vaš izbor između. Danas samo slike iz salona, u ponedeljak ga registrujem i preuzimam. Uglavnom ko nije pratio ranije teme, automobil je renault captur 0. Moramo da priznamo da nije bilo lako voziti novi “reno kaptur” po Srbiji. Svuda u saobraćaju ljudi su se okretali za nama, ubrzavali.

Captur iskustva
Njuškalo koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza.


Kada smo prvi puta testirali Captur, u naslovu smo se zapitali je li riječ o najzgodnijem crossoveru B segmenta? Captur s dizelskim motorom i najbogatijim paketom opreme stoji 134. Doduše, Captur nije dizajnerski radikalan poput svojeg. Do pre samo desetak godina, automobilski segmenti gotovo da su bili jasno definisani, te je bilo moguće vrlo lako. Stigao Clio u džip varijanti na test. Mašina je zanimljiva zato što je ovo prvi put da imamo EDC menjač "na stanju".


A gde vi čuvate vaše drage fotografije i digitalne uspomene?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.