utorak, 18. travnja 2017.

Ciste na štitnjači forum

Ciste na štitnjači forum Denys sam već "upoznala" po pitanju štitnjače, puno si mi pomogla svojim. Znam da "dosta" ljudi ima ciste koje im uopće ne smetaju pa ako. Forum › Zdravlje › Općenito o zdravlju › Zdravlje odraslihSpremljeno u privremenu memorijuSlično26.

Ciste na štitnjači forum
HRABRI - forum za zlostavljanu i zanemarenu djecu. Oba režnjića štitnjače su lako uvećana inhomogene strukture a u parenhimu lijevog. Cista može nastati od naprezanja štitnjače pri naporu jer treba proizvesti više. Zbog opisanog čvora u štitnjači, ciljana citopunkcija pod kontrolom.
Ciste na štitnjači forum
I ja sam cula da skoro svi imaju male ciste, ali kao da je moja velika i da se mora.


Odem jutros na ultrazvuk, ima sta da vidis: jedna velika cista na desnom reznju stitnjace, oko 2 cm, i nekoliko manjih, na lijevom reznju. Značajan porast učestalosti bolesti štitnjače postavio je ozbiljno pitanje pred stručnjake, ali i pitanje. Također, ciste u štitnjači nisu rijetkost. Ultrazvukom se mogu otkriti i sasvim mali čvorovi ili male ciste veličine 2 do 3 mm. Poštovana Alternativo i ostali clanovi foruma, Ljubazno vas pozdravljam i molim. Bok, prije 5 godina su mojoj mami odstranili dio štitnjače isto zbog.


Išla sam u bolnicu kod specijaliste i ove godine u lipnju 2. Ja sam bila na punktiranju ciste na stitnjaci, ne znam ima li to kakve veze s ovom pricom.

Ciste na štitnjači forum
Ako se namjestis kako ti oni kazu i ne mrdas, prakticki. U ovom tekstu vam donosimo najčešće bolesti štitnjače, uzroke i savjete što napraviti i kome se obratiti ukoliko dođe do ovakvih bolesti. Hipotireoza je čista suprotnost prethodnog stanja. Nastaje zbog smanjene funkcije štitnjače, tj. Mom suprugu su pronasli nekakvu cistu na stitnoj zlezdi, rezultate krvi.


Prijateljica vec dvije godine ultrazvucno prati ciste na dojci i sad su joj rekli da bi. Na savjetovanje, oni su specijalizirani za dojke i stitnjace.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.