utorak, 25. travnja 2017.

Cisterne za gnojnicu

Cisterne za gnojnicu Najveća ponuda i najbolje cijene: cisterna za gnojnicu. Cisterna creina prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Dvoosovinska cisterna za gnojnicu PICHON TCI 10400.

Cisterne za gnojnicu
Rabljene i nove cisterne za gnojnicu Njemačka. Cisterne imaju u cijelosti pocinčan rezervoar (izvana i iznutra). Tvrtka JOSKIN je proizvođač cisterni za gnojnicu iz Belgije. JOSKIN nudi više od 50 modela cisterni, 700 različitih.


Cisterne za gnojnicu
Agent za pretragu: Želim da budem automatski informiran o NOVIM OGLASIMA koji ispunjavaju ove tražene karakteristike. Izaberi period slanja e-mail poruka. Cisterne za stajsku gnojnicu kao priključci proširuju mogućnosti traktora. Potrebne su za lakše obavljanje prehranjivanja zemljane površine prije sadnje pa. Joskin cisterna za gnojnicu Modulo 2 2500 ME. Stranica 12- Cisterne Creina Cisterne. PICHON cisterna za gnojnicu sa usisnom cijevi i deponatorima.


TCI 20700 L plunger arm, Delta, dribble bar 18m, Tact Master tactile. Proizvodi označeni “cisterna za gnojnicu”.

Cisterne za gnojnicu
Za iznošenje gnojnice i njezinu aplikaciju na poljoprivredne površine najviše se koriste cisterne koje moraju zadovoljiti. Prodajem cisternu Streu-mix 3000litara,cisterna je u odlicnom stanju nije trula nije krpana,pumpa ispravna,ulaz-izlaz 5cola cijev, gume u. Prije 6 dana - Opširnije: odlično stanje hidro otvaranje izlaz sa strane kardan nove gume naletna kočnica. CISTERNA za gnojnicu 4000 litara odlična. Samohodna cisterna za gnojnicu od Veenhuis - Cena: 20.


MwSt) - Mesto: NL-7671SB Vriezenveen, Westerhoevenweg 7. L, cisterna za stočnu hranu, Fliegl cisterne za prijevoz gnojnice i potisne prikolice za prijevoz sjenaže, silaže, žitarica, humusa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.