nedjelja, 23. travnja 2017.

Crijevne spojnice

Crijevne spojnice Crijevne spojnice Priključak hidraulični čekić "Furukawa", Lukavac, 2. KM, Hidraulični čekić za kombinovanu mašinu ili mini bager do 5 t Proizvođač:. U našoj ponudi: HIDRAULIČNA CRIJEVA; HIDRAULIČNI PRIKLJUČCI; ERMETO PRIKLJUČCI; OPREMA ZA KONFEKCIONIRANJE CRIJEVA; HIDRAULIČNE.

Crijevne spojnice
Crijevne spojnice
SPOJNICA ZA CRIJEVO KST 6 MM, Komad, z 25. HANSA-FLEX se iz dobavljača rezervnih delova za hidrauličke crevne vodove na početku pretvorio u setski vodećeg ponuđača hidrauličnih sastava. Tender: isporučilac: PPT-ZAPTIVKE TRSTENIK.
Crijevne spojnice
Napravite najbolje spojeve sa GARDENA spojnicama.


Crijevne spojnice
Hidraulične cijevi i priključci te sve tvrtke na području Istre koje se bave njihovom prodajom i ugradnjom. Cijena vatrogasnih crijeva ovisi o promjeru,duljini te vrsti materijala. Home Brod Oprema Odvodnja i ventilacija Obujmice i spojnice za crijeva. Prikazuje proizvode od 1 do 2 od ukupno 2. Primena: - brzo i povoljno spajanje. Crijeva i spojnice wie Crijeva za vodu, Pneumatska crijeva, Transportna crijeva bei Lorencic kaufen. Krute hidraulične instalacije za razne namjene: kočioni sustavi, rashladni.


Crijevne spojnice
Spojnica crijeva PVC DN 60x2" ravna.
Crijevne spojnice
Rotacioni priključak se koristi da poveže fleksibilno crevo i fiksnu komponentu, da nadoknadi rotaciju pri naprezanju creva i tako spreči oštećenje. Duran stakla; otporni na termička opterećenja do 350°C; označeni sa jedinstvenim. U ponudi je mnogo različitih vrsta i modela spojnica izrađenih od različitih. Crijeva se također isporučuju u različitim dimenzijama i od raznih vrsta materijala. Tek su rijetki sistemi velikog kapaciteta gdje se koriste tlačna crijeva promjera 50 mm što se, naravno.


Koristiti se za spajanje derivacijskog crijeva 4 mm.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.