nedjelja, 9. travnja 2017.

Domaći kruh recept

Domaći kruh recept Domaći kruh recept Ovaj recept sam pronašla na internetu, i oduševila se! Recept je jednostavan,prvi put sam radila kruh i ispao mi je savršeno, pa sam ga. Mamin domaći kruh je najbolji kruh na svijetu, peče ga otkako ja.

Domaći kruh recept
Francuski domaći hleb-Pain français maison. Pečete li sami kruh u pećnici tada znate kakvo zadovoljstvo za sva osjetila predstavlja domaći vlastiti kruh. Nakon što svladate osnovni recept, ne preostaje vam ništa drugo nego eksperimentirati s različitim vrstama brašna.


Domaći pečeni kruh je najbolji dok je još vruć, stoga čuvajte prste i jezik i uživajte u svom toplom mirisnom kruhu. Najvažniji recept naših baka oduvijek je bio onaj za domaći kruh. Vrijedi se potrudit za domaći kruh, ovo je osnovni recept, a vi možete sa brašnom ekperimentirati do mile volje, ali i sa dodacima poput sjemenki, luka, maslina ili. Pripremite ga uz Marcelu Sambol prema receptu koji se u njenoj obitelji. Kako pečem domaći, mekani kruh (bijeli, polubijeli, kukuruzni miješani...). Vec dugo trazim recept za dobar domaci kruh,slucajno sam.


Evo kako napraviti pravo tijesto i izvorni domaći kruh. Kako da kora bude hrskavija, što učiniti da kruh dulje zadrži svježinu, a što da ne ispadne suh.

Domaći kruh recept
Topli domaći kruh djeluje privlačno, no odavno su prošla vremena kad su. U originalnom receptu stoji da se na najvišoj temperaturi kruh peče. Autor: Nihada Kopić 1293 objavljenih recepata. Sastojci: kruh2 Domaći kruh sa mlijekom. Izjavio je kako je ˝lud˝ za kruhom pa vam toplo savjetujemo da u ovo blagdansko doba probate njegov recept za domaći kruh jer on zbilja zna. Ima li što finije od hrskave korice kuha kojeg ste sami umijesili?


Malo što će toliko zamirisati domom kao domaći kruh koji donosi dašak tradicije. Tagovi: dizano tijesto, dizano tijesto recept, domaći kruh, domaći kruh recept. Donosimo vam jednostavan recept po kojem doista svatko može napraviti svoj kruh. Napominjemo kako će vam trebati kalup za kruh ili neka. Skrivnost dobrega kruha je med drugim v oljčnem olju, ki ga lahko nadomestimo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.