utorak, 4. travnja 2017.

Ekonomski fakultet rijeka upisi

Ekonomski fakultet rijeka upisi STUDENTI PREDDIPLOMSKOG STUDIJA, LJETNI SEMESTAR UPISUJU SAMO. RASPORED UPISA ZA STUDENTE KOJI PONOVNO UPISUJU PRVU. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, kao nositelj projekta.

Ekonomski fakultet rijeka upisi
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoUvjeti upisa na studij: Završena srednja škola u trajanju od četiri godine. Ekonomskom fakultetu u Rijeci za upis na sveučilišni diplomski studij. Poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner.


Rijeka - redoviti i izvanredni studenti, koji su ostvarili maksimalan broj ects.

Ekonomski fakultet rijeka upisi
GODINU PREDDIPLOMSKOG SVEUČILIŠNOG STUDIJA EKONOMIJE I POSLOVNE EKONOMIJE. Započele su prijave za upis na studijske programe preddiplomskog studija. Prijave se zaprimaju preko središnjeg prijavnog sustava postani. RIJEKA Dio studenata riječkog Ekonomskog fakulteta za upis nove akademske godine prisiljen je iskeširati i do 16. U širokim su se razmacima rasporedili i ekonomski fakulteti u Zagrebu (40.). Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Rijeka. O fakultetu, PDS i doktorati, upisi, studenti, izdavačka djelatnost, knjižnica, projekti i oglasna ploča.


UPISI NA PREDDIPLOMSKI STUDIJ EKONOMSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U. Sve; Upisi; Studij; Izdvojeno; Stegovna odgovornost; Razno; Oglasi; Javna nabava.

Ekonomski fakultet rijeka upisi
Studentice Ekonomskog fakulteta u Splitu dobile stipendiju HEP-a i. Osnove poduzetničke ekonomije, 2, 2, -, -, 6, 1. Gospodarska matematika, 3, -, 2, -, 6, 1. Statistika za poduzetnike, 2, -, 2, -, 5, 1. Visoke pozicije zauzeli su i odjel za biotehnologiju u Rijeci koji je 9. Prema Havranek za očekivati je da će konkurencija pri upisima na najtraženije fakultete postajati sve veća.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.