srijeda, 26. travnja 2017.

Građevinska inspekcija rijeka

Građevinska inspekcija rijeka GRAĐEVINSKA INSPEKCIJA; Područni uredi građevinske inspekcije; Područna jedinica u Rijeci - Odjel Primorsko-goranske županije. Svoje podneske građevinskoj inspekciji Ministarstva možete uputiti putem. Komunalni redar Ivan Orešković - zadužen za kontrolu stanova Grada Rijeke.

Građevinska inspekcija rijeka
Zakonom o građevinskoj inspekciji. SEKTOR NADZORA GRAĐEVINSKE INSPEKCIJE. Viši inspektor zaštite okoliša u Odjelu inspekcijskog nadzora, Područne jedinice u Rijeci za područje.


S obzirom da je građevinska inspekcija u nadležnosti Ministarstva zaštite okoliša i.

Građevinska inspekcija rijeka
Pitanje: Kakva su iskustva s radom gradjevinske inspekcije i. NISAM ga mogla zaustaviti,kaže građevinska inspektorica Mirjana Husić za. Gospodarstvo ŠEF GRAĐEVINSKIH INSPEKTORA:. Građevinske inspekcije u Rijeci, Mirjane. Nedavno je u Rijeci, priča, gospođa od 80-ak godina nasrnula na građevinsku. Grad Rijeka zatražio je i dobio dodatno pojašnjenje i stručnu. SHZ: Paško carstvo predsjednika NK Rijeka i dalje bez zabrane. RIJEKA Do kraja mjeseca Skupština bi trebala prihvatiti druge izmjene. Bez obzira na prethodno rješenje građevinske inspekcije o njihovom.


Građevinska inspekcija rijeka
Primorskogoranskoj županiji, jednako kao i u Gradu Rijeci, takav sus tav uspostavljen. Inspekcijske poslove obavlja građevinska inspekcija Ministarstva gra. Gradsko vijeće, međutim, od crikveničke građevinske inspekcije i nadalje traži da se pojavi na njegovoj sjednici i dade konkretne odgovore na. Tvrdnja da će riječki neboder smrti u Čandekovoj 8 biti srušen. Uredovno radno vrijeme za prijem stranaka u Rijeci:. PRIJAVA INSPEKCIJI RADA - Portal za građevinsku operativu, distanceri.


Gradonačelnik Vojko Obersnel tvrdi da od njih traže ono što su već.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.