četvrtak, 13. travnja 2017.

Igre traktori sa prikolicom

Igre traktori sa prikolicom Spremljeno u privremenu memorijuSličnoOvaj traktor je malo veći nego običan traktor i on nije običan traktor nego traktor vlak jer na isti sistem vuće sa sobom više prikolica koje. Igre traktori su igre u kojima ćete se naći u ulozi vozača različitih oblika traktora. Biti će tu običnih malih traktora u kojima ćete morati.

Igre traktori sa prikolicom
Auto koji voziš je stvarno super nabrijan. Imaš zadaću da prevoziš teret na prikolici sve do garaže. Za tu igru potreban je dobar vid i PRECIZNOST(najvažnije). Za sve ljubitelji farmi igrica u kojoj vozite traktor.
Igre traktori sa prikolicom
Napunite prikolicu i odvezite na cilj.


Ponekad imate pričvršćenu i prikolicu, pa parkiranje postaje teško. Vožnja traktora te prijevoz tereta traktorima. Kamion igre i kamion igrice će biti pomno odabrane igre za svakog od vas. Cilj ti je odvesti prikolicu do cilja. U potrazi za novi izazov s farme traktorima i prikolicama učitanih? Zatim testirati svoje vozačke vještine u 12 intenzivne razine igra.


Imate zadatak da vozite traktor i precizno upravljate sa nim do oznacenih mesta na kojima ce te morati da natovarite robu ili da zakacite prikolicu. Pokažite svoje veštine parkiranja u igri koju smo kreirali za Vas! Vaš zadatak je vožnja traktora i njegovo savršeno parkiranje, prikjučivanje prikolica. Igre parkiranja - neki od nas vole parkiranja, neki malo manje, no igrice. Da li si ti jedan od onih decaka koji obozava da igra i vozi traktor kao njegov deka ? Ova igrica je zapravo napravljena za one zimske igre kada. Mislis da si dobar u igricama parkiranja? Bas, bas, tesak igrica parkiranja, ovde imate zadatak vise, a to znaci da morate. Početna -parkiranje kamiona - igre utrke.


Najprije priključi prikolicu, a zatim je dovezi na označeno mjesto. Traktor IMT 533 vožnja cestom sa prikolicom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.