nedjelja, 30. travnja 2017.

Joppd putni troškovi primjer

Joppd putni troškovi primjer Primjeri popunjavanja JOPPD obrasca. Troškovi službenog putovanja i Ispravak i nadopuna putnih naloga. Trošak službenog putovanja koji podnositelji prikazuju na Obrascu JOPPD do.

Joppd putni troškovi primjer
Italiju, ima karticu za plaćanje autoceste u Italiji? Koje troškove treba prikazivati u JOPPD-u u 2016. Ostale novosti vezano uz JOPPD i putne naloge. Financijsko odobrenje i financijsko terećenje (knjižna odobrenja i knjižna terećenja).
Joppd putni troškovi primjer
Na JOPPD obrascu se ne prikazuju troškovi reprezentacije bez obzira što su isti.


U ovom primjeru ukupan trošak službenog puta. Svi šifrarnici za JOPPD obrazac (za 2017. godinu) i konkretni primjeri kako se. Osiguranik po osnovi stranca za kojega troškove zdravstvene zaštite. U ovome on-line priručniku se nalaze primjeri popunjavanja JOPPD obrasca. Jedna od novosti koju uvodi JOPPD obrazac je obaveza da se prema poreznoj upravi izvještava o iznosima troškova koji su na ime. Prikazivanje putnih troškova u JOPPD-u u 2015. Inozemni putni nalog i ispravak kod isplate troška službenog puta u JOPPD-u. Obračun troškova nastalih na službenom putu u 2016.


Joppd putni troškovi primjer
Kod naknadne isplate putnog naloga za koji je ranije poslan JOPPD obrazac poslodavac je dužan putem ispravka obrasca JOPPD prikazati način isplate. Naknade i putni troškovi u neprofitnim organizacijama. Nigdje ne mogu naći primjer ispunjenog joppd obrasca u svezi isplate naknade sucu i. Za sva službena putovanja koja započinju nakon 01. Neovisno u kojem obliku se izdaje, putni nalog kao vjerodostoj- na isprava. Iznosi troškova koji se iskazuju u obrascu JOPPD iskazuju se u ukupnom iznosu. Svaka čast, stave za primjer obrazac koji je ispunjen KRIVO i to sa u. Vlasnik obrta iskazuje troškove putnog naloga u JOPPD obrascu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.