ponedjeljak, 24. travnja 2017.

Kako pronaći vlasnički list na internetu

Kako pronaći vlasnički list na internetu No, kako do vlasničkog lista preko. Poštovani korisnici naših usluga, Dobrodošli na preglednik katastarskih podataka. Znate li razliku između katastra i gruntovnice. Sredujete-papire-Znate-li-razliku-izmedu-katastra-i-gruntovnice. Izvadak iz gruntovnice (vlasnički list) pravi je dokaz vlasništva. Podatke u vlasničkom listu možete provjeriti odlaskom u gruntovnicu ili putem interneta. Informacije iz katastra i zemljišnih knjiga možete dobiti ODMAH, a sve digitalizirane podatke možete provjeriti na Internetu - 24 h dnevno.

Kako pronaći vlasnički list na internetu
NE MOZE na internetu naci izvadak unatoc tome sto imate K. Logon E sad ne znam dali ćeš uspjeti naći vlasnički list jer ja ne mogu.


Osim u gruntovnici vlasnički list moguće je besplatno izvaditi, odnosno pogledati na internetu no to se ne. Vlasnički list sada se može pronaći i na internetnu. Evo kako možete do dokumenata na internetu. Provjera vlasničkog stanja nekretnine: gruntovnica i katastar Najvažnija polazna stavka. ZK izvadak, i u katastru, gdje tražite posjedovni list. Provjera stanja se može izvršiti preko interneta, ali za poduzimanje bilo.


Dobrodošli na službenu internetsku stranicu Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, na kojoj možete pronaći katastarske podatke o Vašim. Na sajtu Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) možete pronaći više. Stoga je zemljišna knjiga ili glavna knjiga, danas preko Interneta vrlo lako dostupan izvor za. Nema onoga tko se barem jednom u gruntovnici nije načekao. Pa kucaj samo broj zgrade pa ces tamo vec naci sve stanove pa izaberi svoj i to je to. List nepokretnosti je osnovni dokument o nepokretnostima i stvarnim pravima na njima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.