ponedjeljak, 24. travnja 2017.

Kia ceed iskustva forum

Kia ceed iskustva forum Zanima me automobil kia ceed cijena je po meni jako prihvatljiva,s obzirom šta se dobije još i 7 god. Spremljeno u privremenu memorijuSlično9. Test izdržljivosti je preuzet iz cijenjenog.

Kia ceed iskustva forum
Osnovni servis je najbitnija stavka u održavanju ovih motora. Upravo zato, smo iz naše arhive, iz popisa gotovo 2. LX Urban, kompaktni karavan koji uvjerljivim svojstvima i. Velik je to rezultat u zemlji u kojoj njemački.
Kia ceed iskustva forum
Ima li tko sa grupe gore navedeni i kakva su iskustva? KIA već neko vrijeme piše uspješnu priču praktički neokrznutu svjetskom financijskom krizom koja je pojedine proizvođače bacila na koljena.


No pri vožnji kući vidio sam znak Kia i odlučio vidjeti što nude. KIA ceed restilizacije, nova masina je i na testu. Kakve su kije,zna li neko,ima li neko iskustva sa njima,koliko su pouzdane i trajne,za sta sve vazi ta 7 god garancija i koja je bolja verzija pro ili. Hiljadu kubika u automobilu "C" segmenta? Imidž automobila marke Kia je iz godine u godinu sve bolji. Korejski brend tržište osvaja ne samo stalnim unapređivanjem kvaliteta, već i. O Cee´d-u se već sve zna, na tržištu je nekoliko godina i jako je poznat hrvatskim kupcima, no nedavno je podlegnuo kuri pomlađivanja o.

Kia ceed iskustva forum
Kia iz godine u godinu proizvodi sve kvalitetnije automobile. N1 koristi cookie-je (kolačiće) kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Južnokorejski proizvođači ozbiljno su shvatili važnost evropskog tržišta, pa su odlučili napraviti.


Evo da ukratko opišem i moje dosadašnje iskustvo sa ovom firmom. Odluka je tada pala na Kia Pro Ceed i to bijele boje :) Naravno ja odem. Zanimaju me Vasa iskustva o novim Kia autima, pri tome mislima na. T-GDI benzinska turbomotora zapremine 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.