nedjelja, 30. travnja 2017.

Konkavno ogledalo prodaja

Konkavno ogledalo prodaja Velika paleta domacih i uvoznih lajsni za uramljivnaje slika i ogledala, Prodaja, ugradnja, peskiranje, fazetiranje i brusenje stakla. Izbočenih ogledal za razrez v stranska ogledala za vse vrste motornih vozil. Konkavna ogledala, ogledala, ki povečujejo. S druge strane optička vlakna, projektori sa raznim svjetlećim efektima, konkavna i konveksna ogledala, svjetleće vodene tube pružaju izniman audio-vizualan. Osnovni elementi konkavnog sfernog ogledala su:. Tjeme ogledala (T) je tačka presjeka glavne optičke ose i sferne površine. Osijek, tvrtka za obradu i oblikovanje ravnog stakla, proizvodnju izolacionog low-e stakla i.

Konkavno ogledalo prodaja
Imperial glass doo se bavi prodajom svih vrsta stakla ai staklarske opreme, tako da iz svoje. Saobraćajna ogledala izrađena su od UV stabilnog polistirola bele boje (pozadina) i UV stabilonog pleksiglasa (samo ogledalo).


Ogledalo konkavno sa magnetima, Šifra: 301221, Cijena: 156. Veliki izbor polovnih i novih ogledala. Industrijska ogledala za magacine raznih oblika. Biti vodeća kompanija za katalošku prodaju opreme za kancelarije, industriju i magacine. Pored ravnih ogledala, koja svakodnevno viđamo postoje i drugačiji oblici ogledala. Najpoznatija su konveksna (ispupčena) i konkavna (izdubljena) ogledala. Reflektor čini konkavno sferno ogledalo i svetlosni izvor koji se nalazi u žiži ili njenoj blizini.


Konkavno ogledalo prodaja
Svetlosni zraci se odbijaju od ogledala i u snopu mogu da dostignu. Prodaja svih vrsti ogledala za retrovizore vašega vozila. Brza dostava i 100% sigurna kupovina. Ako je glatka unutarnja strana, zrcalo se naziva udubljeno ili konkavno, a ako je. Konveksna ili ispupčena ogledala su ogledala kod kojih je ispupčena površina uglačana. Izdubljena ili konkavna ogledala su ogledala kod kojih je izdubljena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.