petak, 7. travnja 2017.

Krckanje pri okretanju volana

Krckanje pri okretanju volana U posljednje vrijeme pri okretanju volana na obe strane cujem kao blago krckanje. Novi Bravo - iskustva korisnika15 objava16 sij 2012Više rezultata za italia-corse. Dragi ljudi, resio sam da podelim ovog gremlina sa vama jer ne kontam sta se desava. Naime, kad se parkiram, podignuta rucna i hocu da. Pod "cimam" mislim na okretanje lijevo desno malo jače. Lupkanje se čuje kod promijene smijera okretanja volana.


Problem: spulna na volanu15 objava31 kol 2014Skripi pri okretanju volana15 objava5 pro 2011Odrzavanje trapa i upravljackog mehanizma- Problemi i.

Krckanje pri okretanju volana
Ovak: radi se o tome da mi je danas počeo lagano trest volan i vuć mi auto u. CV krcka kad vozis pa okreces puni levi ili desni volan, onda cujes. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu30. Moj novi JTD drugar - Predstavljanje automobila. PRVI PROBLEM - Zvuk kod skretanja u lijevo - Alfisti. Desni homo zglob mi lupa odavno pri punom volanu kad polazim,pa se. Kod mene se ne cuje kliktanje nego zujanje kod okretanja volana. Javio mi se problem sa cudnim zvukovima pucketanja u volanu, praceno paljenjem lampice za servis i airbag. Negde sam procitao da je verovatno spirala.


Krckanje pri okretanju volana
Lupka mi nešto kad okrećem volan prema lijevo. Popusti sviju i nadji jednog koji zna sta prica. Primetio sam da mi se pri motanju volana čuje neko krckanje. Znaci upali se auto da radi u leru i smota se volan skroz levo ili desno i onda. Pročitah to što si opisao, pri dodavanju gasa da se zvuk povećava. Trenutno nisam pri parama pa mogu da zaboravim na majstora do plate :d018: Elem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.